.

.

Мраморните Ивици на Лака за нокти, DANNEASY 12 Листа Тайна за нокти за Жени Самозалепващи Етикети За Лак За Нокти, Гел Ленти За Нокти, Маникюр Стикери за Нокти-арт с 1 бр. п?

Мраморните Ивици на Лака за нокти, DANNEASY 12 Листа Тайна за нокти за Жени Самозалепващи Етикети За Лак За Нокти, Гел Ленти За

BGN 4.49

Брой продукти
На склад

[Mailto включва в себе си] 12 листа, ленти за лак за нокти за жени + 1 бр пилочки за нокти + 1 бр. дървена пръчка за кожичките. всяка лента за нокти има 14 броя накрайници за нокти и 7 размери, подходящи за размера на нокти повечето хора. [Стилен мрамор дизайн] Стикер за нокти, разработен специално компания DANNEASY, има мечтательное цветова комбинация от естествен мрамор принт. Градиент многослоен и равномерен.Ефект наклон ореол много естествен и цветово съответствие и много великолепно нещо, което не може да се постигне обичайните салони за маникюр. [Качество и дълготрайност] нашите гел ленти за нокти са изработени от качествени преносими самоклеящегося смола материал, така че ивица лак за нокти здрава, не пузырится и не уврежда ноктите. (предложение : най-добре е да използвате преди сън). [Лесна за употреба] пълна тайна за нокти са изработени от вискоза самоклеящегося качество, можете да ги стик директно върху ноктите, те са по-трайни и лесно да се прибира. подходящ за курсове за нокти-арт /нийл арт художник и лична употреба и т. [Идеален подарък] подарък за вашите приятелки, деца, съпруга, стикер за нокти е добре за декориране на вашите нокти на ръцете и краката, идеална за домашна употреба и маникюрного салон, ще добави повече удоволствие в живота си. ⭕ Пакет включва : - 1 × 12 листа стикери за нокти, пълни с накладки за нокти - 1 × 1 бр. качествени пилочки за нокти - 1 × 1 бр. дървена пръчка за кожичките ⭕ Характеристика : - без мехурчета - без да дразни миризмата - без PVC или пластмаса - трайност 7 ~ 14 дни -не се изисква UV / led лампа, безопасността и околната среда - не само генерира впечатлите семейството и приятелите си, но също така ще имате възможността да се спестят време и пари в този процес. ⭕ИНСТРУКЦИИ : 1. Подстригване и почистете ноктите, почистете край на епидермиса и отполируйте повърхността. Нанесете основен слой и изчакайте, докато изсъхне. Сравнете вашите нокти с стикер за нокти и изберете най-добрия размер за вашите нокти. Свалям прозрачно покритие, лепило и стикери за ногтю и внимателно стиснете си. Загните допълнително място на предния край и отшлифуйте го пила за нокти, за нокти (отгоре надолу). Нанесете лак за нокти (покрива напълно ноктите) и изчакайте, докато изсъхне. Готово! ⭕КАК да ПОСТИГНЕ най-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ : ① Съхранява / се използва при стайна температура.

Други функции

Най-добри сделки