.

.

Гипсофила Персонализирани Именное Одеяло с Имената на Потребителски Одеяла Персонализирани Одеяла за Деца, Възрастни 60 ×80 (Светло синьо)

Гипсофила Персонализирани Именное Одеяло с Имената на Потребителски Одеяла Персонализирани Одеяла за Деца, Възрастни 60 ×80 (Светло

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

[ Обичай размери одеала ] : 30"×40" ,50"×60" ,60"×80" От които 30 "× 40" е подходящ само за новородени. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите услуги, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. [ Обичай размери одеала ] : 30"×40" ,50"×60" ,60"×80" . От които 30 "× 40" е подходящ само за новородени. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Настройка на одеяла] : Натиснете бутона "Настроите", за да създаде своя собствена именное одеяло.Персонални одеяло с вашето собствено име трябва да бъде най-ценен и специален подарък. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите услуги, моля, свържете се с нас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Как шият детско одеало на поръчка е 1. Изберете стил одеяла, който ви харесва. Щракнете върху "персонализиране сега". Въведете имената си . След приключване добавете кърпа за ръце в кошница за поръчка.Благодарение на уникалния дизайн одеяла, той е много подходящ като подарък за вашето семейство или приятели.Това е лицето на юрган също така можете да използвате и като подарък за детето на рожден ден, за годишнина, рожден ден, на Коледа, на Нова година или в Деня на Свети Валентин.Забележка : Изготвяне на този одеяла на поръчка отнема 3-5 дни, 7-18 дни за стандартна доставка и 5-19 дни за ускорена доставка.

Други функции

Най-добри сделки