.

.

Детски превръзка във формата на молив – Гъвкави самозалепващи превръзки, за да се грижа за раните и Комплект за първа помощ – за малки порязвания, драскотини, Охлу?

Детски превръзка във формата на молив – Гъвкави самозалепващи превръзки, за да се грижа за раните и Комплект за първа помощ – за малки порязвания,

BGN 8.43

Брой продукти
На склад

[FIRST AID MADE FUN] – Сега, когато вашето дете изгаряния, ожулвания и порязвания, можете да добавите малко оригиналност, с помощта на тези детски бинтове под формата на молив, които ще ви помогнат да затвори раната, за да го предпази от по-нататъшни наранявания и да се предотврати по-нататъшно увреждане на областтаДецата никога не забравят веднага турят превръзка с помощта на тези детски бинтове. [ЭРОГОНОМИЧНЫЙ И УДОБЕН ДИЗАЙН] – Нашите превръзки под формата на cray-ola сверхгибкие, те лесно облегают на кожата, както и на техните по-дълги форма им позволява да покрие голяма площ.Тези превръзки (детски) са много меки, гарантират лек порезу амортизация, както и не се придържат към него и да не предизвикват раздразнение. [ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО, 14 броя в опаковка), за разлика от други бинтове, които се предлагат само в опаковка от 100 броя.Не на загуба, за да се отвори и да се налагат тези превръзки за рани, тъй като отворена обвивка лесно слайдове, и всичко става лесно.Децата често суетятся, за да налагат превръзки, тъй като в крайна сметка ги боли, когато ги смъквам!Но сега децата ще нетърпение пускането на превръзка, дори и при най-малката царапине, която имат!Посъветвайте се с нас, как?Представяме ви новите детски самозалепващи превръзки Cray-ola под формата на молив, които със сигурност ще привлекат вниманието на детето, което прави процеса на лечение на травма плавно и по-малко хаотичен. детски самозалепващи превръзки CRAY-OLA под ФОРМАТА НА ЛЕСНО STICK ON Размер на 0,75 "x 2,8" тези детски превръзки дълги и ще ви помогне лесно да се затвори по-големи щети, за разлика от обикновените си band-спин. -Изработени от висококачествени материали, които са трайни и, без съмнение, продължават ви за дълго, без разкъсване на нашите детски мазилки от високо качество. -Тези мазилки се доставят в опаковки по 14 броя в опаковка.В този списък е посочено брой опаковки 10, всяка от които съдържа 14 band-спин.Не ви трябва толкова много?Вижте другите ни списък от опаковки по 14 броя - можете да вземете тези превръзки на детски партита, в училище, в автомобилната аптечка за първа помощ или дори в дамска чанта за спешни случаи. -Този набор от детски бинтове ще се превърне в чудесно допълнение към принадлежностям за рожден ден или друг декоративен принадлежностям, които получавате, защото можете да ги използвате като цветни етикети за създаване на забавна атмосфера.

Други функции

Най-добри сделки