.

.

Отказан Самоклеящемся Резиновом матрица - Червен цвят на мастило. Счетоводство. 31x10 мм. с правоъгълна линия. Готов за употреба. За еднократна употреба.

Отказан Самоклеящемся Резиновом матрица - Червен цвят на мастило. Счетоводство. 31x10 мм. с правоъгълна линия. Готов за употреба. За еднократна

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Самоклеящийся гумен печат-светкавица с надпис "ОТКАЗАН достъп"Червен цвят на мастило.Класически армейски шрифт.Приблизителна площ оттиска : 31 mm x 11 mm / 1,22 инча x 0,43 инча. Предварително боядисана, готова за употреба, така че штемпельная уплътнението не се изисква.Просто кликнете върху нея. се нанася отново и издръжлив.Срокът за изготвяне на печат : 1-2 работни дни.Вие ще получите "Инструкции за грижа за марки на" заедно с вашата поръчка марки, както е показано на една от снимките.Забележка : поради ограничение на изпращането ние не можем да се качите прекалено много мастило по причина безпроблемна доставка.Може да се наложи презареждане с мастило след десетки или стотици библиотеката.Не заливайте прекалено много мастило, ако те не се използват интензивно.Не всички заправляемые мастила, подходящи за флаш пробиване.Моля, уверете се, че мастилото са подходящи за флаш на печата, преди повторно да нанесете боя.Избраният цвят на мастилото.Определяне на корпуса (притежателя на печата) може да бъде изпратено в произволен цвят.Повърхността, върху която се нанася отпечатък, трябва да бъде гладка и равна, за да се избегнат непоправими щети на печата.Може да се използва само на хартия.

Други функции

Най-добри сделки