.

.

WLHYF Детски лигавицата на петата, 4 бр., Самозалепващи възглавница за петата, Придающая обемът е твърде голям каучук за обувки, предотвращающая триене на кожата и поя?

WLHYF Детски лигавицата на петата, 4 бр., Самозалепващи възглавница за петата, Придающая обемът е твърде голям каучук за

BGN 2.83

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Тази детска а обувките стелки, изработени от гъба и нетъкан текстил, гладка на допир, лека и гъвкава, мека и удобна, а също така осигурява естествена изпотяване, извеждайки на влага от кожатаТова помага да се избегне риск от дразнене на кожата и осигурява добър комфорт на детето. 【Е подходящ за всички видове обувки】Поставяне на шипове за обувки могат да бъдат отрязани по размер, в съответствие с вашата обувки.Самозалепващи пета накладки са подходящи за всички видове обувки, като кожени обувки, обувки на равна подметка, туризъм обувки, ботуши, балет апартаменти, спортни обувки и обувки големи размери. Пета накладки за твърде големи обувки осигуряват комфорт при носенето. 【Супер лигав дизайн】 Здрава самозалепваща дръжка за петата сигурно ще задържи детска дръжка за петата на място.Добре, за да бъде безопасно да ги задържат на място по време на танци, тичане, скачане, катерене, удари, ритници или друг детски занимания. 【Мека амортизация на петата】Пяточный помощ ще се намали триенето между обувки и петата, избягване на болката и образуването на мехури, след дълги разходки, защитава кожата от мехури, мазоли или мазоли. 【Подходящ размер】 получавате 4 броя (2 двойки) пълнител за детски обувки 2,95 × 1,77 х 0,24 инча/7,5 × 4,5 × 0,6 см, подходящ за повечето бебешки и дамски обувки, отговарящи на вашето ежедневното използване и подмяна. Детски дръжки за софия Самозалепващи възглавница за пети Придава обем твърде голям каучук за обувки Предпазва от триене на кожата и образуване на мехури на обувки, Подходящи за малки деца, момичета и момчета, и жени, чиято Основна функция : Размерът на крака, детска стелка, предпазва от износване на краката, предотвратява образуването на мехури, пълнител за обувки големи размери, подходящ за много видове обувки, дишаща и удобен Начин на употреба : 1. Стари обувки трябва да се почистват и изсушават, преди да се използват 2. Отворете защитното фолио за стелки 3. Инсталирайте и натиснете 4. Изчакайте 24 часа след употреба, да се лепило затвердел Технически спецификации : Цвят : кайсия Размер : 2,95 × 1,77 х 0,24 инча / 7,5 × 4,5 × 0,6 см В комплекта са включени : 2 двойки × стелки.

Други функции

Най-добри сделки