.

.

DTZY на 10 000 mah Акумулаторна батерия Колан Вентилатор с клипс, Персонален Вентилатор със супер мощен вятър, USB-Колан Фен хендсфри за работа на открито, туризъм, спорт, к?

DTZY на 10 000 mah Акумулаторна батерия Колан Вентилатор с клипс, Персонален Вентилатор със супер мощен вятър, USB-Колан Фен хендсфри за

BGN 55.02

Брой продукти
На склад

【Колан фен и на шийката на фен 】 : Колан битумен вентилатор с нов дизайн, можете да окачите фен на шията и да го вземе със себе си навсякъдеМожете да задържат личен фен на колана, вятърът ще духне под дрехите, бързо охлаждане на тялото. 【Дълго време на работа】 : Вградена полимерна батерия с голям капацитет 10000 ма, персонален маточната fan могат да се използват цял ден от едно зареждане.Мини размер, удобен за носене с вас, когато излизате навън. 【Силен вятър и ниски нива на шум】 : Персонален вентилатор може да се регулира на 3 степени, която осигурява сверхветренное и бързо охлаждане.Освен това, той поддържа ниско ниво на шума по време на работа, не е нужно да се притеснявате за това, че го потревожат, което ви дава хладен вятър в горещото време. 【Многократно използване на】 : Благодарение на разработен led лампам колан фен идеален за дълги походи на открито, фитнес, риболов, къмпинг, скално катерене.Преносим персонален мини вентилатор може да се зарежда на повечето телефони и на други USB-базирани устройства няколко пъти. 【Преносим и са идеален подарък】 : Преносим вентилатор с клип на талията, отличен за пътуване, на улицата, на колата, на къмпинг, на плажа, на работа, в двора, спорт и т., Това е идеалният подарък за семейството и приятелите. 【Колан фен и на шийката на фен 】 : Колан битумен вентилатор с нов дизайн, можете да окачите фен на шията и да го вземе със себе си навсякъде.Можете да задържат личен фен на колана, вятърът ще духне под дрехите, бързо охлаждане на тялото. 【Дълго време на работа】 : Вградена полимерна батерия с голям капацитет 10000 ма, персонален маточната fan могат да се използват цял ден от едно зареждане.Мини размер, удобен за носене с вас, когато излизате навън. 【Силен вятър и ниски нива на шум】 : Персонален вентилатор може да се регулира на 3 степени, която осигурява сверхветренное и бързо охлаждане.Освен това, той поддържа ниско ниво на шума по време на работа, не е нужно да се притеснявате за това, че го потревожат, което ви дава хладен вятър в горещото време. 【Многократно използване на】 : Благодарение на разработен led лампам колан фен идеален за дълги походи на открито, фитнес, риболов, къмпинг, скално катерене.Преносим персонален мини вентилатор може да се зарежда на повечето телефони и на други USB-базирани устройства няколко пъти.

Други функции

Най-добри сделки