.

.

Adorox Златна Арка Реконфигурируемая и е лесна за Монтаж Метална Външна и Вътрешна 7'6Градина или Сватбена Арка Беседка за сватбени партита Елегантни Бижута и Градинс?

Adorox Златна Арка Реконфигурируемая и е лесна за Монтаж Метална Външна и Вътрешна 7'6Градина или Сватбена Арка Беседка за сватбени партита

BGN 14.00

Брой продукти
На склад

Златна арка 1бр Нова версия : Това може да бъде събрана висока арка (90 "Hx64" W) и широка арка (76 "Hx92"W). Отличен за градински увивни растения, такива събития, като сватби, буйни празненства или сладки парти на 16, рождени дни.Лека и лесна за сглобяване благодарение на подвижни секции на желаната дължина.Изглежда страхотно, ако се украсяват с цветя (орнаменти, в комплекта не са включени). Нова версия : Това може да бъде събрана висока арка (90 "Hx64" W) и широка арка (76 "Hx92"W). Отличен за градински увивни растения, такива събития, като сватби, буйни празненства или сладки парти на 16, рождени дни.Лека и лесна за сглобяване благодарение на подвижни секции на желаната дължина.Изглежда страхотно, ако се украсяват с цветя (орнаменти, в комплекта не са включени).Отличен за градински увивни растения, такива събития, като Сватби, буйни празненства или сладки парти по случай 16-годишнината си.

Други функции

Най-добри сделки