.

.

Healeved 120 бр. Мини-Лъжица за Еспресо, Мешалка за Еспресо, Мешалка за Коктейли, Готварска Лъжица за Смесване, Супени Лъжици С лед, Лъжица за Смесване Еспресо, Лъжичка за ?

Healeved 120 бр. Мини-Лъжица за Еспресо, Мешалка за Еспресо, Мешалка за Коктейли, Готварска Лъжица за Смесване, Супени Лъжици

BGN 3.85

Брой продукти
На склад

Пластмасова Лъжичка За Смесване : Тънки лъжици имат крак, която получи до дъното на висока чаша, кана за напитки и повечето чаши за замразено сода, флоата и парфе, а също за десертни чаши и големите кафеени чашиДесертни лъжици : Корона лъжици кръгла и гладка, нейната лесно да се почеше, ярка и нежна, красива и изключително практични.Пластмасови лъжички за разбъркване : Тези лъжичка удобно се поставят на дланта на ръката, ги е удобен за хващане и те са лесни за използване.Лъжица За Разбъркване Коктейли : Дръжка за хващане, а осигури продължителен дръжката е по-удобно да извадите.лъжица за сервиране на кафе.Лъжица за подаване на Кафе : Лъжица за смесване се получава гладка, до нея лесно се придържаме, и тя не травмирует устата.Опаковката включва 120 x лъжици Характеристики -Материал : Пластмаса Преносими лъжици за разбъркване на кафе. -Цвят : Както е показано на фигура, кафе. -Размер : около 12.39 инча миксер за приготвяне на кафе. -Разумен Дизайн, тези продукти са в непрекъсната форма, а преносима чаена лъжичка удобен на пипане. -Здрав материал и ниските разходи за изпълнение, малки и леки, удобни за използване лъжички за разбъркване на кафе. - как чаена лъжица, лъжичка за разбъркване на кафе, лъжичка за подправки, десерт лъжица и така нататък, лъжица за смесване на коктейли. -Лъжица за смесване гладка, до нея лесно се придържаме, и тя няма да навреди на пенообразователю за разбиване на кафе в блендер. -Корона лъжици кръгла и гладка, нейната лесно да се почеше, ярка и нежна, красива и практическа лъжичка за разбъркване на блокчета.Описаниетоваров Десерт лъжица Искате красиво и практично лъжица?Нашите лъжици не само красиви, но и практични. Кафе сервировочная лъжица, която вие заслужавате да има.Готварска лъжица за смесване на Нашата лъжица е изработена от висококачествена пластмаса, трайни, лесно я оставя и удобен за хващане.

Други функции

Най-добри сделки