.

.

FAVOMOTO 16 бр. компл Шаблони за Scrapbooking Домашна Рисувани Стенни Домашен Любимец на Трафаретах Пластмасови Шаблони за Бродерия за Декорация на Детски Занаяти САМ Графит?

FAVOMOTO 16 бр. компл Шаблони за Scrapbooking Домашна Рисувани Стенни Домашен Любимец на Трафаретах Пластмасови Шаблони за Бродерия за

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Шаблони шаблони за рисуване : Не, безопасни за децаИнструмент за ранно образование, культивирующий представа за изкуство с детството.Кухи шаблон за изготвяне : и лесен благодарение на производство от екологично чист PET материал.Шаблон за изготвяне : Добър образователен инструмент за scrapbooking, карти за подаръци, занаяти и училищни проекти.Шаблон за изготвяне на животните : Формата на прости, раскрасьте или закрасьте целия шаблон, така че децата да могат да го завърши сам.Шаблони за рисуване трафаретам : Не, безопасни за деца.Инструмент за ранно образование, культивирующий представа за изкуство с детството.Пратката е Списък от 16 x шаблони за рисуване Характеристики -Размер : Около 15,00 X15,00 X0,03 см / 5,89 X5,89 X0,01 инча шаблони за списък. - Различни шаблони шаблон с шарени сладки анимационни животни, идеален шаблон за изготвяне на децата, за декорация на дома. -Цвят : Бели листове. -Материал : Шаблони за изготвяне на домашни любимци. - Чудесно diy и проекти "Направи си сам", които може да се прилага в повечето плоски повърхности, шаблони животни за scrapbooking. - детски художествени проекти за рисуване с ръце или украса на детската стая, доведете по-приятна атмосфера шаблони домашни любимци за деца. - Те могат да помогнат на вашата способност да развиват творческите способности, практически умения и въображение, използване на шаблони за рисуване на животни. - Е Безвредно и безопасно, това ще бъде лесно, можете да ги използвате за шаблони за рисуване на децата за Ден за защита на децата.Информация за стоки, по-Долу е даден шаблон за рисуване, изработени от материал, предназначен за по-дълго време на употреба.шаблони шаблони за рисуване Класически дизайн, анимационни животни го прави по-уникален и привлекателен, предлага на вас и вашето семейство на нови усещания и добро настроение.Шаблон за рисуване на животни търсите шаблони за рисуване за обучение на животни?искате вашите деца да са по-щастливи на вашата ваканция?Ако е така, това е нашият продукт - вашият най-добър избор.

Други функции

Най-добри сделки