.

.

Портативен ръчен фен Спрей мъгла 1800 mah Акумулаторна батерия USB Вентилатор въздушен охладител и мъгла с две стрелки отделен управление (розов)

Портативен ръчен фен Спрей мъгла 1800 mah Акумулаторна батерия USB Вентилатор въздушен охладител и мъгла с две стрелки отделен управление

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

1 Висок клас охладител използва високочестотен спрей, който превръща го в по-фин и мек мъгла.Той има стандартен капацитет до 1800 mah.Можете също да свържете вентилатора към micro USB, за да го използвате навсякъде. Вентилатор за замъгляване има 2 режима на управление : постоянен и непрекъснат пръскане.Режим на периодично пръскане 5s спирка 5s. предвижда охлаждане, подобно на охлаждане на климатика.Вентилаторът е снабден с резервоар за вода с капацитет от 10 мл. Добавете в резервоар с вода, за да се създаде чувство на климатика. Преносим аксесоар, който можете да използвате като личен овлажнител на въздуха, както и след като приключите с грима.Той също така играе роля овлажнител за красота и вентилаторът за овлажняване на въздуха. Използването на вентилатор за замъгляване - идеалният начин да се охлади лицето на плажа, в парка, по време на игра, за къмпинг или в тематични паркове.Може да се използва на закрито или на открито. Този вентилатор на батерии е идеална за пътуване, и това е един чудесен начин за децата да се отпуснете малко.Той е компактен и лек, така че лесно можете да го сложите в своята по-голяма чанта или luggage.100% Абсолютно нов висококачествен топката охладител Удобен вентилатор 2. Овлажнител за въздух с пръскане с мъгла и силен вятър бързо намаляване на температурата през лятото на 3. Малък и лек, което е удобно да се взема със себе си 4. Преносим вентилатор в комбинация с шариковым интеркулер можете да изберете проста версия или иновативен дизайн играчки с кита, заек, кактусом по-индивидуален дизайн на Параметри Вход : 5 В 1 A Мощност : 3,7 В 6,66 W (1800 mah) размери на продукта : 104 * 66,5 * 207 мм, Резервоар за вода : 10 мл Време на пръскане : 40 мин Вентилатор и мъгла два ключа разделно управление на Режим мъгла : постоянен и непрекъснат Режим мъгла Интермитентен режим мъгла спрей 5s стоп 5s Опаковъчен лист 1x вентилатор за пръскане мъгла 1x бутилка за добавяне на вода 1x USB кабел 1x Ръководство за потребителя.

Други функции

Най-добри сделки