.

.

Hemoton Абсорбирующая Микрофибър, Дебели Салфетки За почистване на Баня, Гъба, Аксесоари, Подвешиваемые С Нависающим Пухкава Ястие, Декоративно Мультяшное Домашно Бъ?

Hemoton Абсорбирующая Микрофибър, Дебели Салфетки За почистване на Баня, Гъба, Аксесоари, Подвешиваемые С Нависающим Пухкава Ястие, Декоративно

BGN 6.36

Брой продукти
На склад

ХАРТИЕНИ КЪРПИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА - материал от добро синеля, дишаща и впитывающий влагата, приятна за кожата и издръжливЗа МНОГОКРАТНА употреба КЪРПИ ЗА РЪЦЕ, Кърпи за ръце от шенилна С каишка, можете да ги закача за съхранение и източване на вода, без да заема твърде много място.КЪРПИ ЗА РЪЦЕ - С помощта на дантела ги да висят за съхранение и източване на вода, без да заема твърде много място.ВПИТЫВАЮЩЕЕ ВОДА КЪРПА може да се използва като кърпа за почистване и сушене, а също и като уникално бижу.КЪРПИ ЗА РЪЦЕ С ВЕРИГИ ЗА ОКАЧВАНЕ - Кърпи за ръце от шенилна можете да Ги използвате не само за избърсване на ръцете, но и за почистване на кухненски плотове, стъкло и т. Списък на пакетите 1 x кърпа за ръце Характеристики-С анимационни плодов дизайн, уникален и изискан и пленителен. - много подходящ за кухни, бани и други места, където е необходимо постоянно да се избърсва ръцете. - малка по размер, лесна за теглото, не заема много място и е удобна в переноске. - Материал : шенилна. - Придава на тялото нежен цвят, който поглъща влагата. - Той бързо поглъща вода, отговарящи на вашите нужди, както и сух, удобен и може да се пере многократно.Описание на продукта многократна употреба хартиени кърпи Е кърпа за ръце абсорбира влагата и лесен за почистване.кърпи за ръце и приятна текстура, с фини детайли, обикновено в грижите за здрава и красива. кърпи за ръце с вериги за окачване Е еластично кърпа не поцарапает си деликатната кожа. за многократна употреба кърпи за ръце и са безопасни за използване.впитывающее вода кърпа Мультяшное кърпа за ръце, произведени от превъзходни материали премиум-клас и удобно.

Други функции

Най-добри сделки