.

.

COMGAS Билков Спрей от Хемороиди, Натурален Билков Спрей От Хемороиди, Спрей за Лечение и Премахване на Хемороиди, за Успокояване на Външни хемороиди възли (1 бр.)

COMGAS Билков Спрей от Хемороиди, Натурален Билков Спрей От Хемороиди, Спрей за Лечение и Премахване на Хемороиди, за Успокояване

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

[Облекчение] : Спрей за лечение с натурални билки пречиства и охлажда парцели за продължителен комфорт [Ежедневно почистване]: спрей от хемороиди - това е спрей, не контактирующий с ръце, който допринася за почти незабавно да се отървем от увредените тъкани. [Лесен за носене]: Билков спрей от хемороиди е с малък размер и леко тегло, така че е много удобен за носене. [Премахва болката]: Спрей от хемороиди може да облекчи зачервяване и кървене от хемороиди възли, предотвратяват появата на отоци, които причиняват запек, лошо отделяне, болка и други неудобства, а също и за облекчаване на житейски трудности, причинени от хемороиди. [Ефективно] : Естествено лечение на хемороиди предпазва от контакт с кърпа, така че увредените тъкани са защитени.Начин на употреба : 1. Почистете и подсушете област аналния отвор. Спрей 2-3 пъти на хемороидалната възли.Избягвайте този район. След пръскане се препоръчва да се изчака 1-2 минути в седнало положение. Изчакайте 1-2 минути, преди да носят бикини.Спецификация : Име : Билков спрей от хемороиди Капацитет : 30 мл Срок на годност : 3 години Материал : Houttuynia Cordata, орлови нокти и тученица Опаковка включва : 1/2 / 3ШТ Билков спрей от хемороиди.

Други функции

Name:
Herbal Hemorrhoids Spray
Capacity:
30ml
Shelf life:
3 years
Materials:
Houttuynia Cordata, Honeysuckle And Purslane
Package Includes:
1/2/3PCS  Herbal Hemorrhoids Spray :
Най-добри сделки