.

.

3 бр. Празни Бутилки с Пищност, 100 мл, Бутилка с Шум на даден козметичен Крем, Диспенсер за пътуване, Пластмасова Бутилка с Пищност, Бутилка за Сапун, Преносими Бутилк?

3 бр. Празни Бутилки с Пищност, 100 мл, Бутилка с Шум на даден козметичен Крем, Диспенсер за пътуване, Пластмасова Бутилка

BGN 5.90

Брой продукти
На склад

ПластмасатаКомплект пътни бутилки : пакет 3 флакон-помпа за еднократна употреба обем 100 мл, което е достатъчно, за ежедневието.Добре обмислен дизайн : Тези бутилки-малко шум, боядисани в кафяв цвят, че течността вътре не окрашивалась под въздействието на слънчева светлина., което увеличава срока на съхранението им.Материал : Мини-флакон-помпа е изработена от качествена пластмаса, без мирис, издръжлив, лек и здрав.Прост стил, незаменим за пътници и пътници крайградски влакове. Универсален контейнер за пътуване : добра опаковка за тонален крем серуми, кремове, овлажнители, за ръцете, белите дробове, лосиони или средства за грижа за кожата на вашите ръце. за опаковане на козметични подаръци за домашно готвене.Шише за пътуване : бутилка с шум заема малко място в багажа, а капацитета е напълно достатъчно за краткосрочен бизнес пътуване, почивка, пътуване, посещение на фитнес зала, училище или за активна почивка и т.Комплект пътни бутилки : пакет 3 флакон-помпа за еднократна употреба обем 100 мл, което е достатъчно, за ежедневието.Добре обмислен дизайн : Тези бутилки-малко шум, боядисани в кафяв цвят, че течността вътре не окрашивалась под въздействието на слънчева светлина., което увеличава срока на съхранението им.Материал : Мини-флакон-помпа е изработена от качествена пластмаса, без мирис, издръжлив, лек и здрав.Прост стил, незаменим за пътници и пътници крайградски влакове. Универсален контейнер за пътуване : добра опаковка за тонален крем серуми, кремове, овлажнители, за ръцете, белите дробове, лосиони или средства за грижа за кожата на вашите ръце. за опаковане на козметични подаръци за домашно готвене.Шише за пътуване : бутилка с шум заема малко място в багажа, а капацитета е напълно достатъчно за краткосрочен бизнес пътуване, почивка, пътуване, посещение на фитнес зала, училище или за активна почивка и т., Особености - Добре обмислен дизайн : Тези бутилки-малко шум, боядисани в кафяв цвят, че течността вътре не окрашивалась под въздействието на слънчева светлина., което увеличава срока на съхранението им.- Материал : Мини бутилка-помпата е изработена от качествена пластмаса, без мирис, здрава, лека и устойчива.Прост стил, незаменим за туристи и жители на крайградски зони.- Универсален контейнер за пътуване : добра опаковка за основите, серуми, кремове, овлажнители, средства за ръцете, белите дробове, лосиони или средства за грижа за кожата на вашите ръце.

Други функции

Най-добри сделки