.

.

Мотор-редуктор, с ниско ниво на шум, Корпус от алуминиева сплав, Мощност на натоварване 0,8 W, DC12V, по-Малко разсейване на топлината, мотор-редуктор постоянен ток за е-о?

Мотор-редуктор, с ниско ниво на шум, Корпус от алуминиева сплав, Мощност на натоварване 0,8 W, DC12V, по-Малко разсейване на топлината, мотор-редуктор

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

МЕТАЛНА обратно : Вътрешна метална турбинная скоростна притежава добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум, осигурява дълготрайна употреба в различни тежки условияСамостоятелно блокиране : Изходния вал на този двигател-редуктор може да бъде самоблокирующимся и се проследяват, когато двигателят не е включен, което повишава надеждността в употреба.ВЪРТЕНЕТО на CW CCW : При смяна на посоката на кабели и може да се променя посоката на въртене на вала на двигателя, което осигурява по-широко приложение.ШИРОКО приложение : Този мотор-редуктор може да се използва широко в оборудване за автоматизация на офиси, медицинско оборудване, електронна сфера, интелигентен робот, интелектуално ток, модели на самолети и така нататък. ОТЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ : Корпус от алуминиева сплав, устойчив на корозия и ръжда.Латунная бобина има по-добра проводимост и по-малко отопление.Смазочни масла намалява триенето и увеличава силата на ход. Самостоятелно блокиране : Изходния вал на този двигател-редуктор може да бъде самоблокирующимся и се проследяват, когато двигателят не е включен, което повишава надеждността в употреба. ВЪРТЕНЕТО на CW CCW : При смяна на посоката на кабели посоката на въртене на вала на двигателя също може да бъде променено, което осигурява по-широко приложение. ПРЕВЪЗХОДНИ МАТЕРИАЛИ : Корпус от алуминиева сплав, устойчив на корозия и ръжда.Латунная бобина има по-добра проводимост и по-малко отопление.Смазочни масла намалява триенето и увеличава силата на ход. МЕТАЛНА ОБРАТНО : Вътрешна метална турбинная скоростна притежава добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум, осигурява дълготрайна употреба в различни тежки условия. ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ : Този мотор-редуктор може да се използва широко в оборудване за автоматизация на офиси, медицински устройства, електронен поле, интелигентен робот, интелектуално ток, модели на самолети и така нататък.Спецификация : Тип на продукта : Мотор-редуктор постоянно токаматериал : Алуминиева сплав, месинг Номинално напрежение : 12 vdc Мощност на натоварването : 0,8 W Ток на блокиран ротор : 1,2 ачкак използвате : Инсталирайте и използвайте.Списък с пакети : 1 x мотор-редуктор за постоянен ток.

Други функции

Item Type:
DC Geared Motor
Material:
Aluminum alloy, brass
Rated Voltage:
DC12V
Load Power:
0.8W
Locked Rotor Current:
1.2A
How to Use:
Install and use.:
Package List:
1 x DC Geared Motor:
Най-добри сделки