.

.

QINGJIE 2-Нива Сушилня За съдове, Кухненски Шкаф за миене на съдове, 2-Слойная Сушилник за съдове с Държач за Чинии, Държач за дъска за табла, Органайзер за съхранение на ?

QINGJIE 2-Нива Сушилня За съдове, Кухненски Шкаф за миене на съдове, 2-Слойная Сушилник за съдове с Държач за Чинии, Държач за дъска

BGN 17.73

Брой продукти
На склад

【Голям капацитет】 най-Горния слой на двуетажни легла поставка за сушене на чинии настанява гости в 17 чинии, долен слой - 18 мисок, странична поставка за прибори настанява гости в различна купа, а от друга страна - дъски за рязанеЧудесно за малка кухня, ще улесни вашата кухненска работа. 【Висока устойчивост】 Двуетажно сушилня за съдове изпълнена с квадратна тръба и рамка във формата на буквата "Н", което осигурява устойчивост и балансираност на влакчета. Забележка : ако полк е грапава или не отива точно на плота, регулиране на височината на краката, за да запази равновесие. 【Дръжте маса суха】 Сливное устройство за съдове е 2 повдигащи кабина за вода на дъното за събиране на допълнителни капки с притежателя на съдове за готвене.Лесни за почистване и предпазване от намокряне плотове. 【Спестете място в дома тезгяха】 Сушилни за чинии, за кухненски шкафове с дренажна дъска използват вертикалното пространство кухня и са разделени в двухслойную конструкция, с решаването на проблема за съхраняване на прибори за хранене върху малка кухня. 【Лекотата на монтажа】 Сушилня за съдове идва с инструкции за групиране на дограма е необходимо само лесна инсталация, дори и детето ви ще може да изпълнява монтаж в рамките на няколко минути, спестявайки вашето време.Забележка : Моля, уверете се, че височината между тезгяха и гардероб е > 17 инча, в противен случай може да се окаже достатъчно място за чинии.Сушилня за съдове Кухненска поставка за сушене на чинии, сушилник за съдове с притежателя на съдове, притежавани от дъска за табла и организатора за съхранение на тави Описание на продукта 1. Многофункционален дизайн : Тази двуетажно сушилня за съдове се различава здрава конструкция и компактен дизайн, рамка от хромированного сплав с лесни за миене подвижна тава и притежател на placemat.Можете да използвате по-ниско подреждане за блюдец, чаши, мисок и т., страничен багажник за дъска за табла и държач за щеки за хранене.Можете да поддържате своята кухнята чиста и чистота. Високо качество и голям капацитет : Рамка от въглеродна стомана, антикорозионна, здрава конструкция и дълъг експлоатационен живот. капацитетът на 2 слой побира повече чинии и мисок за задоволяване на основните нужди на семейството. Подвижна тава за източване на : Поставка за източване на съдове за готвене Позволява лесно премахване на излишната вода, бързо и лесно за почистване.

Други функции

Най-добри сделки