.

.

Toddmomy Комплект за Снукър, Билярд, Шейкър, Разклащане на бутилки, Топки На Точки, Топки за парти, Билярдни Фляжек, Аксесоари, Шейкър, Чаши, Кафяви Аксесоари За бильярдн?

Toddmomy Комплект за Снукър, Билярд, Шейкър, Разклащане на бутилки, Топки На Точки, Топки за парти, Билярдни Фляжек, Аксесоари,

BGN 21.06

Брой продукти
На склад

БУТИЛКА за БИЛЬЯРДНОГО ШЕЙКЪР KELLY POOL - Чудесен избор за забавление в кръчмата или местния барБРОЕНЕ на ТОПКИ И БУТИЛКА за ИГРА на ЗАРОВЕ - ШЕЙКЪР - Има 1 бутилка за бильярдного шейкър и 16 номерирани топки.Това е добра помощ за начинаещи бильярдистов.БИЛЯРД БУТИЛКА KELLY - Направена от материал за продължителна употреба.Бутилка за игра на зарове - Комплект бутилки за бильярдного шейкър е направен от качествена пластмаса, устойчива на износване и издръжлив.БУТИЛКА за БИЛЬЯРДНОГО ШЕЙКЪР - подходящ е за провеждане на коктейли "кели", "грах", "таблеточный басейн" и други.Списък на пакетите 1 x Бутилка 16 x Balls Goods Описание Номерирани топки за броене на точки, което търсите професионален, но в същото време билярдна шейкър за бутилки?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален набор от бутилки за бильярдного шейкър трябва да отговарят на вашите нужди.Аксесоар за билярд в кост - Материал : пластмаса Размер : около 12x8x8 см - Изработен от материала за продължителна употреба. аксесоари за билярд-Това е един от най-добрите варианти за вас.подсчитывайте топки и - Идеален обект за игра у дома със семейството си, забавно парти.Бутилка за шейкър с пронумерованными топки Функция - Цвят : както е показано. маса за билярд, басейн с пронумерованными топки в полка - Всички комплектът включва 1 бр. бутилка и 16 бр. регистрационни топки.топки за броене на точки и шейкър - подходящи за игра на билярд "кели", "пи енд пилл" и други.билярдни игра на зарове за басейн - Чудесен избор за забавление в кръчмата или местния бар.

Други функции

Най-добри сделки