.

.

Халби за бира в дървена стил, реколта чаши от неръждаема стомана, дървени подаръчни антикварни бочкообразные обемни чаша.

Халби за бира в дървена стил, реколта чаши от неръждаема стомана, дървени подаръчни антикварни бочкообразные обемни чаша.

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Материал : Тази една чаша е изработена от смола и неръждаема стомана, която е различна здравина и устойчивост към окисление 3 D дизайн : Персонализирана чаша за вода има специален ярка 3 D-дизайн, пълен загадочности и ретро.Изискан модел : Декоративни щампи и модели на дръжката и външната страна на тази бира чаши стилен и много удобен апарт и уникални.Температурна устойчивост : отличаващ се С висока устойчивост на топлина, той е подходящ за различни нужди, подходящ за използване в страната и пиене с приятели на бира.Начин на почистване : Смоляную обвивка трябва да се избършете с топла вода.Не използвайте агресивни почистващи препарати за измиване на външната повърхност на чаша, за да се запази целостта на цвят.Материал : Тази една чаша е изработена от смола и неръждаема стомана, която е различна здравина и устойчивост към окисление. 3 D дизайн : Персонализирана чаша за вода има специален ярка 3 D-дизайн, пълен загадочности и ретро.Изискан модел : Декоративни щампи и модели на дръжката и външната страна на тази бира чаши стилен и много удобен апарт и уникални.Температурна устойчивост : отличаващ се С висока устойчивост на топлина, той е подходящ за различни нужди, подходящ за използване в страната и пиене с приятели на бира.Начин на почистване : Смоляную обвивка трябва да се избършете с топла вода.Не използвайте агресивни почистващи препарати за измиване на външната повърхност на чаша, за да се запази целостта на цвят.Параметри : Тип на продукта : Чаша за пиене от смола Материал : Неръждаема стомана + смола Приложение : Можете да го използвате като чаша за мляко, какао, кафе, бира, вино и студени напитки. (9 см), (3,5 инча) (13 см) (5,1 инча) (16,5 см) (6,5 инча) Тегло : приблизително (478 г) (16,9 унция) Осъществяване Списък : 1 х чаша ръчна изработка Забележка : 1. Допуска се отклонения от 0 до 2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Item Type:
Resin Drinking Mug Material
Най-добри сделки