.

.

Hohopeti 24 бр Сватбен Опашка От Стареене на хартия с Шарките на Доставка с Детски Конфетным душ за Екстри Сватбена Торбичка Голяма Чанта-Тоут Русалка Бонбони Тема Лече?

Hohopeti 24 бр Сватбен Опашка От Стареене на хартия с Шарките на Доставка с Детски Конфетным душ за Екстри Сватбена Торбичка

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

СУВЕНИРИ, за русалочьих партита - Чанти и калъфи за русалочьих партита : Тези подаръчни пакети са предназначени за сватби, рожденни дни, партита в чест на младоженциМожете да приготвите сладкиши, шоколад и декорации за своите гости и приятели.Също така от особен завършек на вашата тема русалка, океанска теми или всяка друга тема за вашата океана тематични партита.Торбичка ЗА БОНБОНИ ЗА ПАРТИТА В стил Русалка - Чанти за парти В стил Русалка, Можете да използвате тези хартиени подаръчни пакети като дребно чанти за бизнес, сватбени приветствените чанти, чанти за душата на детето, празнични торбички. книжен подарък чанта-дизайн дръжки, лесни за пренасяне, удобно да съхранявате нещата, да пазаруват, да отидете на пикник и така нататък. Чанта за партита "русалка" - Можете да ги използвате за различни празници, като подарък за чанти и за специални продукти.Дамски чанти-на русалка на едро - малко тегло, компактен размер, с леко опашка на русалка и приятен цвят, придающий им още по-голяма атракция.СУВЕНИРИ, за русалочьих партита - Чанти и калъфи за русалочьих партита : Тези подаръчни пакети са предназначени за сватби, рожденни дни, партита в чест на младоженци.Можете да приготвите сладкиши, шоколад и декорации за своите гости и приятели.Също така от особен завършек на вашата тема русалка, океанска теми или всяка друга тема за вашата океана тематични партита.Торбичка ЗА БОНБОНИ ЗА ПАРТИТА В стил Русалка - Чанти за парти В стил Русалка, Можете да използвате тези хартиени подаръчни пакети като дребно чанти за бизнес, сватбени приветствените чанти, чанти за душата на детето, празнични торбички. книжен подарък чанта-дизайн дръжки, лесни за пренасяне, удобно да съхранявате нещата, да пазаруват, да отидете на пикник и така нататък. Чанта за партита "русалка" - Можете да ги използвате за различни празници, като подарък за чанти и за специални продукти.Дамски чанти-на русалка на едро - малко тегло, компактен размер, с леко опашка на русалка и приятен цвят, придающий им още по-голяма атракция.Пакетът включва 24 x подарък пакет Характеристики - Цвят : синьо-светло лилаво Подарък за опаковане на пакети. -Това е лек, компактен размер, с леко опашка на русалка и приятен цвят, който го прави по-привлекателен за партита в стил русалка. - Можете да ги използвате за различни празници, като подарък пакети за специални продукти Birthday Present Bag.

Други функции

Най-добри сделки