.

.

Pindola Сиво Флисовое Покривка за дивана, Леко Плюшевое Уютно Текстурированное Фланелевое Одеало за диван, диван комплекти, легла, Светло Сиво, Великденски подаръци з?

Pindola Сиво Флисовое Покривка за дивана, Леко Плюшевое Уютно Текстурированное Фланелевое Одеало за диван, диван комплекти,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Удобно и топло】 Това е изключително меко сиво одеяло ще ви позволи да се чувствате комфортно и лесноНезависимо от това, дали искате да го използвате на закрито с климатик или през зимата, каре ще осигури топлина и отлични впечатления.Отличен е подходящ за вътрешно и външно използване. 【Че получавате】 Фланелевое флисовое одеало с размер 30 x 40 инча, сив цвят. Машинно пране със студена вода в щадящем режим.Създадена с оглед на фланела текстура и елегантност, това е един красив, стилен одеяло ще се превърне в перфектният избор за личен подарък за всеки повод. 40 x 50 см, 60 x 50 см, 60 x 80 см, 90 х 120 см, идеално за дивана, почивате пред телевизора, четат или прегръдка. 【Как да се чисти】 Машинно пране със студена вода в щадящем режим, ниска сушене на перална машина, многократно машинно пране и сушене в пералната машина Не е позволено химическо чистене!. [Превъзходно качество] Ние използваме фланелевую кърпа, за да одеала най-високо качество, която е била обработена на няколко процеса, преди да изпратите с фабрики, и се придържаме към традиционните стандарти на изработка, по-високи, отколкото в сектора.Точно и съвестно работата, стегната купчина истински на пипане, тънка линия и чист шевовете по ръбовете.Не избледняват, не добри.Това е много красиво одеяло е ръчна изработка и вие го заслужавате!. 【Задоволително следпродажбено обслужване】 Ние сме отличен производител.Ние винаги се надяваме да предложи на всеки клиент по-качествени продукти и услуги.Закупуване на нашите продукти, можете да получите добри продукти и да спестите своите пари, не само да предостави на клиентите си най-добрите продукти, но и да се гарантира добро обслужване, вашето удовлетворение е нашата вечен стремеж и цел. 【Удобно и топло】 Това е изключително меко сиво одеяло ще ви позволи да се чувствате комфортно и лесно.Независимо от това, дали искате да го използвате на закрито с климатик или през зимата, каре ще осигури топлина и отлични впечатления.Отличен е подходящ за вътрешно и външно използване. 【Че получавате】 Фланелевое флисовое одеало с размер 30 x 40 инча, сив цвят. Машинно пране със студена вода в щадящем режим.Създадена с оглед на фланела текстура и елегантност, това е един красив, стилен одеяло ще се превърне в перфектният избор за личен подарък за всеки повод.

Други функции

Най-добри сделки