.

.

Поставка за монитор RGB Регулируема Дължина на Сгъваема Поставка За монитор С Led Ослепителна светлинна Ивица И 12*31*0.8 in Led с 13 Вида Подсветка Игри Специална Подложка з?

Поставка за монитор RGB Регулируема Дължина на Сгъваема Поставка За монитор С Led Ослепителна светлинна Ивица И 12*31*0.8 in Led с

BGN 25.20

Брой продукти
На склад

?[ЕРГОНОМИЧЕН ЛИФТ поставки ЗА МОНИТОР] Държи на монитора на удобно ниво за очите, като ефективно се предотвратява натоварването на гърба и шията по време на работа на компютър, помага за повишаване на всекидневния производителностДопълнително пространство под стойката ви позволява компактно съхранение на клавиатурата и мишката, когато те не се използват.Тази поставка за монитор е идеален десктоп мениджър и в същото време спестява много място. ?[4 РЕГУЛИРУЕМИ ПО ДЪЛЖИНА И ШИРИНА СГЪВАЕМИ поставки] Лифт поставки за монитор truke се регулира.Тази поставка за повдигане на настолен монитор е снабден с 2 регулируеми височина, които може да се регулира до 3,2 "/2,1".Можете да регулирате височината, ако е необходимо. 4 регулируема дължина за по-безопасно и чисто работно пространство, проектирани с 21.2 " размерът на обръщане за персонализация на вашия позицията на гледане. ?[МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН на МАКСИМАЛНО УВЕЛИЧАВА РАБОТНОТО ПРОСТРАНСТВО] В него има вграден прибиращ се поставка за телефон и таблет, две отделения за химикалки и малък чекмеджето за съхранение на тънки книги тетрадки и канцеларски материали, като щифтове, скоби, кламери и др.Когато трябва незабавно да се възползват от телефона, i Pad и дръжка, винаги можете да се възползвате от тях.За да увеличите пространството на вашия работен плот и подреждане на вашите проекти. преносима конструкция с тегло 3,3 килограма е станала още по-лесно. ?[ТРАЙНА И СТАБИЛНА МАТИРАН МАТЕРИАЛ ЗА ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ] поставка за монитор truke се състои от платформа от ABS-пластмаса индустриален клас и метален шпиндел с матово покритие, което прави стойка за монитор по-лесно до 55 кг., Силиконови мини накладки се използват под крака за предотвратяване на рок, тире и плъзгането, а също и за да се поставка винаги твърдо стоеше на бюрото си, без да се люлее и явления на повърхността в рамките на собственото си тегло.Подходящ за домашен кабинет, офис, хол и спалня. ?[ПОСТАВКА за монитор RGB за игри с led подсветка] Поставка за монитор версия RGB със led светлинен ефект и от двете страни, предоставящ потапяне в играта битка.Режим джогинг, градиентный режим, дихателен режим, мигащ режим, монохромен режим, режим оказване се стартира с едно щракване на мишката, лесен за управление, оборудвани същия RGB-подложка за мишка, тези тела ще създаде много класна атмосфера на потапяне, за да направите играта по-вълнуваща, а също допринасят за вашата детска стая и тематично пространство.

Други функции

Най-добри сделки