.

.

Чанта за предна броня мотоциклет Rhinowalk, Чанта за опашката, Странична чанта за мотоциклет, 6Л, Напълно Водоустойчива Чанта за багаж, Багажник за задната част на багаж?

Чанта за предна броня мотоциклет Rhinowalk, Чанта за опашката, Странична чанта за мотоциклет, 6Л, Напълно Водоустойчива Чанта

BGN 21.23

Брой продукти
На склад

✔ Информация за продукта описание : [6 л : 116 инч, 618 г], се предлага с 1 пагон. ✔ Отлично водонепроницаемое имот : мотоциклетът чантата е изработена от непромокаема и устойчива на счупвания полиестер с PVC покритие farbric.Всички стави на корпуса на чантата обработени по метода на безпроблемна запечатване, както и за предотвратяване на проникване на дъждовна вода се използва напълно водоустойчив плат.Повърхността и дъното са покрити с водоустойчив слой лепило, който можете директно изплакнете с вода. ✔ Модулна конструкция : тя може да бъде свободно да се комбинират.Можете да го отделно виси на предната броня на мотоциклет, за да се превърне в чанта за съхранение на предната броня.,Също така е възможно да комбинирате с други торби в две в едно, три в едно, четири в едно, с помощта на връзка деформира и да се измъкне. ✔ Голям капацитет, за да отговори на ежедневните нужди на : водоустойчив мотоциклетът чанта обем 6 л на предната част на поредицата, специално проектирана за тези, които обичат да пътуват с мотоциклет и опознаването на природата. ✔ Ние предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашата багаж, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви обслужим. ✔ Информация за продукта описание : [6 л : 11.6 инч, 618 г], се предлага с 1 пагон. ✔ Отлично водонепроницаемое имот : мотоциклетът чантата е изработена от непромокаема и устойчива на счупвания полиестер с PVC покритие farbric.Всички стави на корпуса на чантата обработени по метода на безпроблемна запечатване, както и за предотвратяване на проникване на дъждовна вода се използва напълно водоустойчив плат.Повърхността и дъното са покрити с водоустойчив слой лепило, който можете директно изплакнете с вода. ✔ Модулна конструкция : тя може да бъде свободно да се комбинират.Можете да го отделно виси на предната броня на мотоциклет, за да се превърне в чанта за съхранение на предната броня.,Също така е възможно да комбинирате с други торби в две в едно, три в едно, четири в едно, с помощта на връзка деформира и да се измъкне. ✔ Голям капацитет, за да отговори на ежедневните нужди на : водоустойчив мотоциклетът чанта обем 6 л на предната част на поредицата, специално проектирана за тези, които обичат да пътуват с мотоциклет и опознаването на природата.

Други функции

Най-добри сделки