.

.

Маска за лице-стик от зелен чай за лице, Кал Глинена Маска За Грижа за кожата, Маска Срещу черни точки и още, Отшелушивающая Маска за лице, Овлажнява лицето, Контроли?

Маска за лице-стик от зелен чай за лице, Кал Глинена Маска За Грижа за кожата, Маска Срещу черни точки и още, Отшелушивающая Маска

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Защо да използвате маска от зелен чай : големи количества витамин С в зеления чай може да облекчи съдържание на меланин в кожата и за подобряване на цвета на лицетоАнтиоксидантно действие на зеления чай в 20 пъти превъзхожда действие на витамин е, който ефективно защитава кожата и намалява броя на свободните радикали, причинени от ултравиолетовите лъчи.Чиста почистваща маска с натурални хранителни вещества : Нашата маска на цели зелен чай съдържа натурален екстракт от зелен чай, който може не само дълбоко почистване на кожата, но и подхранват я, ефективно намаляване на растежа на акне по лицето и намаляване на образуването на пъпки.Подходящ за всички типове кожа : Зелен чай не съдържа киселини и не дразни кожата.Той може ефективно да се подобри антиоксидантна способност на кожата, изсветлява цвета на кожата, премахване на лунички, стесните порите, регулира водно-масления баланс на кожата, да се борят с акне, дълбоко почистване на кожата и да я направи по-чисти.Лесна за използване : Просто измийте лицето си, нанесете мръсотия по лицето и тялото, оставете за около 15 минути, след това изплакнете.Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя и лесно се нанася. 100% доволни : Когато имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Характеристики : Малка и лека, лесно се носи с себе си.Съдържа възстановяващ комплекс от растителни екстракти за подобряване на състоянието на суха, увредена кожа.Подходящ за всички типове кожа.Той е подходящ за провеждане на дома, пътуване, бизнес пътуване и т. Начин на прилагане : 1. Раскрутите паста и нанесете върху лицето. Равномерно нанесете върху лицето и оставете за около 15 минути. Скорост на изсъхване на маската варира в зависимост от температурата на кожата на даден човек и на околната среда.Измийте лицето си, след като се увери в сухота на съдържанието. На черни точки и кистички предизвикват особено безпокойство у пръстите си, моля, търкайте ги по-внимателно.Забележка : Използвайте пречистващата маска за лице с интервали на употреба : за Мазна кожа : Препоръчва интервал на употреба - 2-3 пъти в седмицата.Суха кожа : Препоръчва интервал на употреба - 1-2 пъти седмично.Смесена кожа : Препоръчва се да се използва 2-3 пъти седмично за Т-зоната и 1-2 пъти седмично в продължение на U-зоната.

Други функции

Най-добри сделки