.

.

Автомобилна Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech - Висококачествена Класическа Черна Тежки Подвижни Автомобилна Закачалка за дрехи за пътуване - С възможност за ?

Автомобилна Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech - Висококачествена Класическа Черна Тежки Подвижни Автомобилна Закачалка за дрехи за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

► УРЕЖДА ДРЕХИ - Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech ви позволява да се мотае известно количество дрехите и другите неща, докато сте някъде да си тръгнатТова позволява на вашите дрехи изглеждат без гънки и чист. ► РАЗШИРЯЕМИ - Разтегателен лента за дрехи Zone Tech може да се увеличи с 34 см до 62 см.Това осигурява повече място за окачване и е подходящ за повечето коли.Тази функция прави тази летвата за дрехи универсална по размер. ► ГУМЕНИ РЪКОХВАТКИ И ПРЪСТЕНИ - Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech е оборудван с гумени захватами и разделительными на кръгчета.Това ще запази дрехите ви живи и здрави и да не стихва и да не мръдна при шофиране по неравен терен. ► ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО - Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech е направена от висококачествен устойчив метал, който лесно се огъне или счупи.Тя може да носи някои дрехи различно тегло.Високата му якост може да продължи ви за дълго време. ► ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - Разтегателен закачалка за дрехи Zone Tech е лесен за инсталиране.Греда има стелажи с двойна стена, които могат бързо да бъдат приложени към вътрешен ръце за улавяне и крючкам за дрехи, в зависимост от това, което се предлага.

Други функции

Най-добри сделки