.

.

Гъба от Люфы Healifty, 2 бр., Гъба За Баня, Душ, у Дома, с Преливащи се цветове Мрежести Топки, Гъба, Скрубери, за Кожа, Пилинг Инструменти за Измиване на Тялото, Баня, за Мъж?

Гъба от Люфы Healifty, 2 бр., Гъба За Баня, Душ, у Дома, с Преливащи се цветове Мрежести Топки, Гъба, Скрубери, за Кожа, Пилинг Инструменти

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

-Произведен от висококачествен порести материали, практични и издръжливи и за продължителна употреба - Лесно нанасяне, просто нанесете шампоан за душата на тези преливащи се цветове топки за вана и леко разтрийте, те могат да образуват богата на мехурчета. - Тези перли за вана, може да донесе и релаксиращо усещане при вземането на душата, вие заслужавате да има един комплект. -С преливащи се цветове на цветя за баня са с дизайн на външния вид, може да ви донесе много удобства. - Можете да изпратите на дъгата цветя за баня като приятен подарък за вашите деца, тогава те обикнат приемането на душата. -Произведен от висококачествен порести материали, практични и издръжливи и за продължителна употреба. - Лесно нанасяне, просто нанесете шампоан за душата на тези преливащи се цветове топки за вана и леко разтрийте, те могат да образуват богата на мехурчета. - Тези перли за вана, може да донесе и релаксиращо усещане при вземането на душата, вие заслужавате да има един комплект. -С преливащи се цветове на цветя за баня са с дизайн на външния вид, може да ви донесе много удобства. - Можете да изпратите на дъгата цветя за баня като приятен подарък за вашите деца, тогава те обикнат приемането на душата.Описаниеэти гъвкави и практични с преливащи се цветове топки за душ може да се използва постоянно.Те са добри помощници за душ, които ще ви помогнат ефективно премахване на епидермиса, без никакъв дискомфорт.Също така може да ви помогне лесно и бързо да измие тялото си, да направи кожата ви по-гладка след радостен душ и вана.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : полиетилен, гъба - Размер : 7.00 смупаковка включва 2 цвете за баня.

Други функции

Най-добри сделки