.

.

Тръба за плакат AMONIDA, Прибиращ Слушалка За Съхранение, Много Дебела са подбрани Живопис, Водоустойчив Тръба За Съхранение на Плакати за Документи, Въдици, Големи Пе?

Тръба за плакат AMONIDA, Прибиращ Слушалка За Съхранение, Много Дебела са подбрани Живопис, Водоустойчив Тръба За Съхранение на

BGN 21.57

Брой продукти
На склад

【Материал за защита на околната среда】 Екологично чист материал, с тръба за плакат, изработени от лека пластмаса, водоустойчив и влага, няма да доведе до дискомфорт и не е лесно да се повреди 【РЕГУЛИРУЕМА конструкция】 Регулируем телескопичен, лесно се отваря и затваря, да се излегнете директно, подходящ за събиране на документи с различен размер. 【Лесна употреба】 Дизайн с кръгла шапка, дизайн на горния отвор, по-удобен за използване, премахване на проблеми с въртенето. 【ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 Пластмасови тръби може да се използва за съхранение на туристически плакати, сини щампи, карти, документи, големи фотоотпечаток, рисунки, произведения на изкуството, стрели, въдици и други риболовни теми. 【Размера на дължина】 Дължина на тръбата за руло плакат е 51,5 см за разширяване, 86,5 см след разширяването и 8,8 см в диаметър. Спецификация : Тип на продукта : тръба за съхранение на рисунки Материал на стоката : Найлонова материал Размер на продукта : Дължина до разширяване : прибл. 51,5 см / 20,3 инча Дължина след разширяването на : прибл. 86,5 см /34,1 инча Диаметър : прибл. 8,8 см /3,5 инча Цвят : черен Осъществяване списък : 1 х тръба за съхранение на рисунки Забележка : Измервания са направени на ръка, има малка разлика в далечината.

Други функции

Най-добри сделки