.

.

tqyydf 3D Илюзия, лека нощ с Фигура Eleven, 16 Цвята, работа на смени Настолна Лампа с Дистанционно Управление, Декорация на Детска Спални, Creative Осветление за децата, за Коле?

tqyydf 3D Илюзия, лека нощ с Фигура Eleven, 16 Цвята, работа на смени Настолна Лампа с Дистанционно Управление, Декорация

BGN 7.19

Брой продукти
На склад

?【Лека нощ Eleven】 1x акрилна плоча (Eleven), 1x основа за led ночников, 1x дистанционно управление, 1x USB кабел и ръководство за потребителяСамо с помощта на тези аксесоари се постига комбинация от изкуство и технологии, който създава оптична 3 D илюзия и измама на очите. ?【Дистанционно управление Smart Touch】 Яркостта и цвета на нощни лампи може да се регулира с помощта на дистанционно управление и докосване, единадесета нощна светлина може да бъде записан като статични или градиентный цвят, дишаща светлина, мигаща. ?【Подарък за детски рожден ден】Элевен - идол деца, тя е за всеки вкус.Сега той е в ролята на нощни лампи kdis, охраняющего детска нощ, че е най-добрият интериор за детската спалня.Икономия на енергия, безопасност и опазване на околната среда. ?【Лека нощ за деца】 Всяко дете обича приключенията, сега е на единадесет години го научи да бъде независим, силен и смел. ?【Идеалната гаранция】 24-часово онлайн обслужване, независимо от това, дали това е липсата на причините за връщане или консултации, това ще бъде безплатно.Само за вашия 100% удовлетворение. 3 D Илюзия, нощна светлина под формата на фигурки Eleven, 16 Цвята, работа на смени Настолна лампа с дистанционно Управление, Декорация на Детска Спални, Creative Осветление за Детски коледни подаръци за рожден Ден (Eleven).

Други функции

Най-добри сделки