.

.

Ussunny Dash Cam Hardwire Kit, Предпазител Mini USB Hard Wire Комплект за видеорегистратора S900, в продължение на 24-часов режим на наблюдение и паркиране на видеорегистратора, Защита от ?

Ussunny Dash Cam Hardwire Kit, Предпазител Mini USB Hard Wire Комплект за видеорегистратора S900, в продължение на 24-часов

BGN 10.40

Брой продукти
На склад

【Комплект кабелни устройства с функция на GPS】 Е актуализиран комплект кабелни устройства 2022 година на издаване с вграден GPS приемник, снабден с gigabit порт type-C Мини-USBТова не само ще помогне за защита на вашия автомобил от кражба, но и може да записва всяка сцена и местоположение по всяко време. 【24-часова монитор за паркиране】Този комплект от кабели може да осигури непрекъснато захранване на фотоапарата, дори и ако вашият автомобил е изключен, и ще записват всички сблъсъци и събития, а също така да 12/24-часов цялостен мониторинг на състоянието. 【Защита от ниско напрежение】Комплект кабели автоматично ще открие напрежение на акумулатора, когато напрежението на акумулатора падне под 11,6 В (12 В при обичайна паркинг), комплект кабели изключи автоматично хранене, ще спести 20% енергия за запалване на автомобила и предпазва колата от недостатъчно потребление на енергия. 【Спецификация】 Режим : M30; Вход : 12-24 В (за автомобили).Изход : DC5 V3 A; Дължина на кабела : 3,5 м; Тегло на кабела : 100 г. (Забележка : жълт кабел ACC трябва да бъдат свързани към ключалката на запалването.Кабел заземяване трябва да бъде монтиран към автомобила. 【Изключителен комплект кабели Ussunny и гаранция】 Това е единственият комплект от кабели, който включва режим на паркиране и функция slow снимане на арматурното табло Ussunny S900. Предоставя се гаранция за безплатна замяна на период от 1 година, моля, свържете се с нас при каквито и да е проблеми с качеството, ние сме готови да се погрижат за вас по всяко време. 【Комплект кабелни устройства с функция на GPS】 Е актуализиран комплект кабелни устройства 2022 година на издаване с вграден GPS приемник, снабден с gigabit порт type-C Мини-USB.Това не само ще помогне за защита на вашия автомобил от кражба, но и може да записва всяка сцена и местоположение по всяко време. 【24-часова монитор за паркиране】Този комплект от кабели може да осигури непрекъснато захранване на фотоапарата, дори и ако вашият автомобил е изключен, и ще записват всички сблъсъци и събития, а също така да 12/24-часов цялостен мониторинг на състоянието. 【Защита от ниско напрежение】Комплект кабели автоматично ще открие напрежение на акумулатора, когато напрежението на акумулатора падне под 11,6 В (12 В при обичайна паркинг), комплект кабели изключи автоматично хранене, ще спести 20% енергия за запалване на автомобила и предпазва колата от недостатъчно потребление на енергия. 【Спецификация】 Режим : M30; Вход : 12-24 В (за автомобили).Изход : DC5 V3 A; Дължина на кабела : 3,5 м; Тегло на кабела : 100 г. (Забележка : жълт кабел ACC трябва да бъдат свързани към ключалката на запалването.Кабел заземяване трябва да бъде монтиран към автомобила. 【Изключителен комплект кабели Ussunny и гаранция】 Това е единственият комплект от кабели, който включва режим на паркиране и функция slow снимане на арматурното табло Ussunny S900.

Други функции

Най-добри сделки