.

.

Стягивающие колани JEELAD, Монтажни колани, Задържащ каишка от замъка катарама от с сплав, 4 опаковки (0,98 x 196,8, черен)

Стягивающие колани JEELAD, Монтажни колани, Задържащ каишка от замъка катарама от с сплав, 4 опаковки (0,98 x 196,8, черен)

BGN 7.46

Брой продукти
На склад

? МАТЕРИАЛ - Завязывающиеся колани са изработени от висококачествен полипропилен със завързани бримки, здрави и леки, с метална кулачковой ключалкатаПлътно преплетени влакна са по-устойчиви на абразия и тяхното не е лесно да се прекъсне. ? УНИВЕРСАЛНИ МОНТАЖНИ КОЛАНИ - за Опъване на колани се използват за транспортиране на тежки товари, багаж, опаковане на насипни продукти или за изграждане на жена, възраст съоръжения- задължителни за каишка за мотоциклет, ремарке, камион, SUP-каяк или лодка, стоки от бита. ? ЗДРАВ - Якост на опън : 440 кг/200 кг. Стяжной колан от механизма на палеца и кулачковой катарама, прибиращи се, сигурно се стяга за пратки с якост на опън около 440 паунда.Кулачковая обтегач е здрав захват и не е толкова лесно ще отслабне. ? СПЕЦИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - В комплекта на тези колани с механизма на палеца не идват куки, което е отлична за места, където куки не минават.Те могат да работят на къси и малки площи.Тази конструкция и предпазва колата от надраскване метална кука. ? УНИВЕРСАЛЕН - Широко използвания улично оборудване, използвани за определяне на товарен багажник на покрива на колата, каяк, пратка, SUP дъски за сърф, багаж, камиони, ремаркета, велосипедни превозвачи, кану и много други. ? МАТЕРИАЛ - Завязывающиеся колани са изработени от висококачествен полипропилен със завързани бримки, здрави и леки, с метална кулачковой ключалката.Плътно преплетени влакна са по-устойчиви на абразия и тяхното не е лесно да се прекъсне. ? УНИВЕРСАЛНИ МОНТАЖНИ КОЛАНИ - за Опъване на колани се използват за транспортиране на тежки товари, багаж, опаковане на насипни продукти или за изграждане на жена, възраст съоръжения- задължителни за каишка за мотоциклет, ремарке, камион, SUP-каяк или лодка, стоки от бита. ? ЗДРАВ - Якост на опън : 440 кг/200 кг. Стяжной колан от механизма на палеца и кулачковой катарама, прибиращи се, сигурно се стяга за пратки с якост на опън около 440 паунда.Кулачковая обтегач е здрав захват и не е толкова лесно ще отслабне. ? СПЕЦИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - В комплекта на тези колани с механизма на палеца не идват куки, което е отлична за места, където куки не минават.Те могат да работят на къси и малки площи.Тази конструкция и предпазва колата от надраскване метална кука. ? УНИВЕРСАЛЕН - Широко използвания улично оборудване, използвани за определяне на товарен багажник на покрива на колата, каяк, пратка, SUP дъски за сърф, багаж, камиони, ремаркета, велосипедни превозвачи, кану и много други.

Други функции

Най-добри сделки