.

.

Торнадо-Буря, 2 броя, Факел на Свободата, Статуята на Богинята, Известни Забележителности, Бродирани Ленти, Sew/Гладящие Ленти, Декоративни Апликации за дрехи, Рокля, ?

Торнадо-Буря, 2 броя, Факел на Свободата, Статуята на Богинята, Известни Забележителности, Бродирани Ленти, Sew/Гладящие Ленти, Декоративни

BGN 3.39

Брой продукти
На склад

Бродирана нашивка Freedom Independent Факел Statue of Goddess Famous Landmarks идеален за персонализация на дрехиОтлична нашивка с 3 D бродерия, висококачествен плат.Термоклеящийся лепило на гърба, който лесно се гали или шият към всяко облекло.Модерни, ярки цветове, удобни, трайни, против бръчки, лесен за почистване.Подходящ за различни случаи, активен отдих или колекция.Идеална за дрехи, рокли, дънки, шапки, раници, портмонета и още много други.Моля, посетете страницата на продавача Торнадо-Буря, за да се запознаете с цялата гама на петна.Бродирана нашивка Freedom Independent Факел Statue of Goddess Famous Landmarks идеален за персонализация на дрехи.Отлична нашивка с 3 D бродерия, висококачествен плат.Термоклеящийся лепило на гърба, който лесно се гали или шият към всяко облекло.Модерни, ярки цветове, удобни, трайни, против бръчки, лесен за почистване.Подходящ за различни случаи, активен отдих или колекция.Идеална за дрехи, рокли, дънки, шапки, раници, портмонета и още много други.Моля, посетете страницата на продавача Торнадо-Буря, за да се запознаете с цялата гама на петна.Как да се използва (гладене) ●1. Преди употреба дръжте обратна посока кръпки заедно и луксозна дрехите си чисти и сухи. Обратната страна band-спин, покрита с прозрачно тиксо (не отрывайте лепило), а домакинството утюжок съобразено с памучна пилке (120-150 градуса). Поставете пластир в положение, което трябва да се промени, страна с помощта на лепило-стопи се прикрепя към дрехите, гладьте плат отпред 10-20 секунди. За да се предотврати пригорание, се препоръчва да се наложи прилагането на кръпката тънка памучна кърпа (може да е стара тениска или кърпа, памук трябва да бъде не линялым!).Обърнете заплату и дрехи и прогладьте другата страна в продължение на 30-60 секунди, за да се лепило расплавился и кръпка здраво прикрепилась за дрехи (или друго текстилю). След охлаждане, обработка пълна.Ако се страхувате отвалиться, можете да използвате игла и конец, за да се засили край.Предпазни мерки ●1. С пайети, мъниста, пайети, копринени цветя, кърпа за коса и плат с метални бродерия, трябва да бъдат от противоположната страна гладене, филтър трябва да бъде здраво закотвени пред тапицерия на ъгъла отпред, за да не навреди на предната част на пайети или други аксесоари. Гладене кръпки заедно, общото дългосрочно гладене и отделя специално внимание на облеклото (или друг текстилю).

Други функции

Най-добри сделки