.

.

Американски Флаг С Акули, Потертая Реколта Памучен бейзболна шапка С Бродерия, Регулируем Промытая Спортна бейзболна шапка възстановяване на предишното положени?

Американски Флаг С Акули, Потертая Реколта Памучен бейзболна шапка С Бродерия, Регулируем Промытая Спортна бейзболна шапка възстановяване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

100% Памук Закопчалката на ключалката.Само ръчно пране. 【Материал от промит памук 】 Нашата бейзболна шапка изработена от 100% памук с високо качество, мека, лека, дишаща, отводящая влагата и приятна за кожата. 【Регулируем размер на 】 Регулируема закопчалка на ключалката прави тази шапка подходяща за повечето хора.Обиколката на бейзболни шапки : 54-60 см (21,26-23,62 инча, регулируема каишка), полета : 7 см (2,75 инча) височина : 12 см (4,72 инча). 【6 Въздушни проушин 】 В горната част на шапки има 6 въздушни проушин.Този дизайн има за цел да създаде комфортна и суха атмосфера, така че хората да се чувстват комфортно, вдъхна и не се духоту при носенето на шапки. 【Функция】 За ежедневна употреба или като солнцезащитной шапки за всички видове дейности на открито, като бейзбол, голф, колоездене, къмпинг, бягане, фитнес зала, туризъм, риболов, пътуване, шофиране на кола, летен плажен отдих и туризъм.Чудесен подарък за Деня на бащата. 【Гаранция за удовлетвореност 】 Всички от нашите подаръчни стоки са подкрепени от нашата гаранция за връщане на парите ни от производителя, която гарантира, че ще получите качествен продукт без дефекти.Ние осигуряваме най-доброто качество на продуктите.Ако имате някакви препоръки за нашия продукт или услуга, добре дошли да изразят своето предложение за нас.Имате нужда от добър шапка, но също така и шапка, която може да се диша!Защото имате много подходящи дрехи, у вас има много хора, с които трябва да се срещнат, за вас има много места, където можете да отидете, имате много поводи да вземете със себе си.Красива бродерия Красива бродерия добавя малко индивидуалност истински фен на активната почивка, или на онзи, който се радва на природата от разстояние.Това наистина ще се превърне в любимата си шапка в миг на око.За Защита от слънцето Защитете кожата си от вредните ултравиолетови лъчи и уберегите косата от попадане в лицето и очите, като се носи на тази удобна бейзболна шапка по време на всички дейности на открито.Регулируема затваряне на кнопкерегулируемая закопчалката на бутона - бейзболна шапка с дизайн възстановяване на предишното положение, тя има опции за възстановяване на предишното положение, както и нейната силна лигавицата ще прилепва плътно към главата си.Повдигна предварително извити козирка. 6 Панелна структура.

Други функции

Най-добри сделки