.

.

Четка-Ръкавица за отстраняване на белене, Мека Четка за отстраняване на косми от косата за масаж Ръкавица-Четка за премахване на лющене с кучета Котки Предпазва Ръ?

Четка-Ръкавица за отстраняване на белене, Мека Четка за отстраняване на косми от косата за масаж Ръкавица-Четка за премахване на лющене с

BGN 2.14

Брой продукти
На склад

ℋ【Избраният материал】 Ръкавици за грижа за домашни любимци меки, дишащи, трайни и удобни, тъй като са произведени от комбинация на окото и гума tpr и може да се използва в продължение на дълго време ℋ【лесното отстраняване】 Масажна ръкавица за котешка вълна оказва значително влияние върху премахване на плаващи козината на домашни любимци и е оборудван с функция за отделяне на цяло парче, което позволява изтриване на вълна по-лесно и ефективно. ℋ【Подобри уменията аффективного взаимодействие】Ръкавица за отстраняване на кожа подобри уменията аффективного взаимодействие между вас и вашия домашен любимец, които подобряват взаимодействието между вас и вашия домашен любимец. ℋ【Дизайн в лента от обратната страна на четка】 Удобен такса за почистване на паднали на косата ръкавица за почистване на зъби с дизайн в лента от обратната страна на четки и подходящи за дясната и лявата ръка. ℋ【Защита от надраскване】 Ръкавици-четки за груминга, оборудвани с високи защитни свойства, имат многопозиционный триизмерен дизайн за защита от ухапвания от домашни животни, и да прекарате време с тях. По-дебел силиконов материал предотвратява появата на драскотини при домашните животни и удължава живота.Конусовидна уши, здрав силиконов материал и по-дълги от четината помагат ефективно и дълбоко гребен на вълна, на един път улавливая повече козина от домашни животни. Чистящая ръкавица за отстраняване на косата : Новият дизайн на силиконовата апликации, специално решение на проблема за епилация и почистване на домашни любимци.Ръкавица за отстраняване на кожа с по-голяма площ на контакт, което улеснява използването му, отличен за дрехи, диван, килим, котешки легла и т. Четка-ръкавица за отстраняване на козината на домашни любимци - идеалният подарък за любителите на домашни животни.Ръкавица-четка за домашни любимци от една страна за двойна употреба.Лявата ръка за сменяне на перата, когато се грижат за домашни любимци.На дясната ръка за епилация с мебели.Спецификация : Размер : 21*5,5*3 см|8.18 Дюймоввес : 80 грама Материал : плат на окото, каучук tpr Списък на продуктите : Двустранна ръкавица за докосва котка * 1 Забележки : 1. Поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта, моля, разберете. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Други функции

Size:
21*5.5*3cm|8.26*2.16*1.18 inches
Weight:
80 grams
Material:
mesh, tpr rubber
Product List:
Touching Cat double-sided gloves*1 :
Notes:
1.Due to the lighting effects and angles, there is a color difference in the product, please understand. :
2.Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :
Най-добри сделки