.

.

Комплект от 3 теми, превръзка от неопрен за измиване на лице в спа центъра, Гривна за измиване на лицето Wsimily, Мека Превръзка от неопрен за измиване на лице, гумени ле?

Комплект от 3 теми, превръзка от неопрен за измиване на лице в спа центъра, Гривна за измиване на лицето Wsimily, Мека Превръзка от неопрен

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Изискан комплект】 Ще получите превръзка за измиване на лицето на спа център от 1 част и гривна от 2 частиМека превръзка-гривна за боядисване на коса предпазва стекание вода ръцете и запазва косата суха. 【Превъзходно качество на】лента за глава и гривна изработени от висококачествени фланела, която е мека и удобна, лека и здрава, а също така е добра пропускливост на въздуха и силен водопоглощением, че осигурява удобно носене. 【Набор от еластични маншети на главата】 Диаметър оголовья е 19,5 см / 7,6 инча и може да се простират до 34,5 см / 13.5 инча, а диаметъра на гривната е 5 см / 1.9 инча, който е подходящ за повечето от хората, които могат да го носят, без да се притеснявате за увиване. 【Дизайн с боя за равенство】 Дизайн с боя за равенство изглежда по-стилно и изискано и луксозно, прост дизайн с намален лък за максимален комфорт.Вие ще се чувстват удобно и да изглеждат сладък. 【Широко приложение】 СПА превръзки и маски за китките е много подходящ за използване при измиване на лицето, вземането на душ, нанасяне на грим, занимания по йога, нанасяне на маска, спортувате, партита и т., да запазите косата ароматно и сухи.Често ли сте на мокра коса и ръцете при измиване на лицето?Често ли ви капе пот по време на тренировка?Комплект за връзване на косата Wsimily на китката реши тези проблеми за вас.Мека и удобна гумена лента за коса, ще запазят косата ви е суха, докато си миете лицето.Тя добре абсорбира влагата и предпазва от стекание течност по ръцете.Добра еластичност, подходящ за носене от повечето хора, което ви дава добро усещане за комфорт.Параметри : Материал : фланела Цвят : зелен кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. превръзка на главата, 2 бр. гривна Забележка : 1. Грешката ръчно измерване е 1-3 см 2. Снимките, представени на различни монитори, малко се различават 3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви помогнем.

Други функции

Material:
flannel
Color:
tie-dye green
Package Includes:
1 Piece Headband:
2 Piece Wristband:
Note:
1. Manual measurement has 1~3cm error:
2.The pictures presented by different monitors are slightly different:
3.If you have any questions, please contact us in time, we will help you:
Най-добри сделки