.

.

ПРЕНОСИМА в два цвята Пластмасова Купа за котки с Кошачьими Уши, Купа за Кучета, Купа за Котешки Храна, Двойна Купа За домашни Любимци, Пияч за Зайци, А за Зайци, Опак?

ПРЕНОСИМА в два цвята Пластмасова Купа за котки с Кошачьими Уши, Купа за Кучета, Купа за Котешки Храна, Двойна Купа За домашни Любимци,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Купа за храна на кучета : - Безопасна, с висока плътност, безопасно проектиране, гладка повърхност, върху него лесно се натрупва мръсотияКонтейнер за хранене на котки : служи едновременно и контейнер за храна и съда за вода.Контейнер за вода за котки : Пиенето за котки-гладка повърхност, така че тя няма да навреди на вашите сладки домашни любимци.Пиенето за кучета : Удобен и противоударная, стабилно стои на мястото си. пиенето за кучета.Името на хранилки за котки : Безопасна, , удебелена конструкция за по добра устойчивост на укусам. Купа за хранене на малки кученца.Осъществяване на списък 1 x купа Характеристики -Материал : пластмасова купа за домашни любимци в присоске -Цвят : бял, без разлив -Размер : 23,00 X13,00 X13,00 см, 9,04 X5,11 X5 двойна купа за кучета. -Уникален дизайн, не ще бъде лесно опрокинут си сладък пластмасова купа за домашни любимци. -Удобна и устойчива на плъзгане купа, стабилно стоящи на негово място и купа за вода за домашни любимци. - Служи едновременно контейнер за храна и вода за поене на зайците. - Гладка повърхност, за да не се повреди бутилка за вашите сладки домашни любимци. - Сигурна, удебелена конструкция за по добра устойчивост на укусам, не се плъзга.Описание на продукта Име на Пиенето за кучета и Котки Дизайн полиране на гладки повърхности направи това и не остави residue.котка купата на Този предмет представлява купа за хранене на домашни любимци, които е добре е направена от висококачествен материал за трайни и практично използване. диспенсер за купички за кучета с Уникален дизайн с двойна купа, вашият домашен любимец ще се превърне я, тя също може да се превърне в приятна декорация на вашия дом.

Други функции

Най-добри сделки