.

.

UPKOCH Силиконови Форми за Сапун Форма за Сапун от Смола Форма за Сапун Розови Силиконови Форми За Бонбони Форми За Шоколад Незалепваща Силиконова Форма Десерт Полим?

UPKOCH Силиконови Форми за Сапун Форма за Сапун от Смола Форма за Сапун Розови Силиконови Форми За Бонбони Форми За Шоколад

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

КАЛЪПИ за празни приказки - Пригответе най-хубавите си домашни шоколадови бонбони във формата на калинка и водно конче с помощта на тази забавна кутии за бонбониСИЛИКОНОВИ ФОРМИ за САПУН -за домашна или професионална печене в сладкарницата.Добър помощник при печене.СИЛИКОНОВИ ФОРМИ от СМОЛА - подходящи за приготвяне на домашен шоколад, шоколадови бонбони, торта, пудинг, желе, бисквити.СИЛИКОНОВИ ФОРМИ за сапун - това са незаменими инструменти в кухнята, или в майсторски клас на "Направи си сам" за занаяти и ръчно изработени декорации за печене.ФОРМИ ЗА БИСКВИТИ - Изработени от силикон и трайни за дълго използване.КАЛЪПИ за празни приказки - Пригответе най-хубавите си домашни шоколадови бонбони във формата на калинка и водно конче с помощта на тази забавна кутии за бонбони.СИЛИКОНОВИ ФОРМИ за САПУН -за домашна или професионална печене в сладкарницата.Добър помощник при печене.СИЛИКОНОВИ ФОРМИ от СМОЛА - подходящи за приготвяне на домашен шоколад, шоколадови бонбони, торта, пудинг, желе, бисквити.СИЛИКОНОВИ ФОРМИ за сапун - това са незаменими инструменти в кухнята, или в майсторски клас на "Направи си сам" за занаяти и ръчно изработени декорации за печене.ФОРМИ ЗА БИСКВИТИ - Изработени от силикон и трайни за дълго използване.Пратката включва 1 х силиконова форма Характеристики-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната силиконовата форма за бонбони. - Размер : силиконови форми за бонбони 10,5 х 6,7 х 1 виж - Цвят : розов. - Материал : силикон. - Подходящ за приготвяне на домашен шоколад, шоколадови бонбони, торта, пудинг, желе, бисквити, форми за производство на шоколадови бонбони. - Пригответе най-хубавите си домашни шоколадови бонбони във формата на калинка и водно конче с помощта на тази забавна форма за бонбони от антипригарного силикон. - Това е от задължителните инструменти в кухнята, или в класната стая за обучение поделкам със собствените си ръце, за занаяти и ръчно изработени бижута форма за сапун със собствените си ръце. - , за домашна или професионална употреба в сладкарството.Добър помощник при печене. - Изработен е от силикон и е здрава за по-дълга употреба. - Незалепващо, лесно и бързо размораживается, поддържане на форма на крайния бисквити или шоколад.

Други функции

Най-добри сделки