.

.

BUXINKEN Предназначен за Samsung Galaxy S22 Ultra Case, Защитен калъф с хубави 3D Модел, Забавен калъф за спортна енергийна напитка Kawaii, Естетичен протектор от TPU + силиконова кожа, Мо?

BUXINKEN Предназначен за Samsung Galaxy S22 Ultra Case, Защитен калъф с хубави 3D Модел, Забавен калъф за спортна енергийна

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

【Е съвместим с Samsung Galaxy S22 Ultra 】 Защитен калъф, предназначена само за Samsung Galaxy S22 Ultra (6,8 инча), точен и модерен дизайн, подходящи за всички портове Samsung Galaxy S22 Ultra и е подходящОсвен това, не блокира сензори и контролни бутони чувствителни и поддържа безжично зареждане. 【Необичаен дизайн елемент】 Защитен калъф Samsung Galaxy S22 Ultra е разработен с помощта на спортни енергийна напитка.В същото време това е 3 D-дизайн с по-красив и деликатен външен вид.След като го поръчате, той ще ви харесат, ще се чудите на оригинален дизайн и по-удобни усещания. 【Отличен защитен ефект】 Калъф Samsung Galaxy S22 Ultra с хубави 3 D модел е изработен от висококачествен TPU и силиконов материал.Перлено бял фигура на задния панел осигурява по-добро противоскользящее покритие.Липса на мирис, най-добрата защита за вашия телефон от падане, най-добрата защита от удари, падания и сблъсъци.Забавен калъф не само предпазва вашия Galaxy S22 Ultra и ще го чисти, но и ще ви даде усещане за щастие. 【Лесен монтаж и перфектно кацане】 Калъф плътно облегает Samsung Galaxy S22 Ultra, като предотвратява попадането на прах и драскотини по корпуса на телефона.И работи добре с повечето протектори за екран, представени на пазара.Защитен калъф не избледнява, практичен и е здрава, предпазва от пръстови отпечатъци и удобен за задържане.Лесен и бърз монтаж и демонтаж без инструменти. 【Бързо обслужване и замяна】Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас чрез Център за съобщения.BUXINKEN предлага и услугата смяна за него, ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. 【Е съвместим с Samsung Galaxy S22 Ultra 】 Защитен калъф, предназначена само за Samsung Galaxy S22 Ultra (6,8 инча), точен и модерен дизайн, подходящи за всички портове Samsung Galaxy S22 Ultra и е подходящ.Освен това, не блокира сензори и контролни бутони чувствителни и поддържа безжично зареждане. 【Необичаен дизайн елемент】 Защитен калъф Samsung Galaxy S22 Ultra е разработен с помощта на спортни енергийна напитка.В същото време това е 3 D-дизайн с по-красив и деликатен външен вид.След като го поръчате, той ще ви харесат, ще се чудите на оригинален дизайн и по-удобни усещания. 【Отличен защитен ефект】 Калъф Samsung Galaxy S22 Ultra с хубави 3 D модел е изработен от висококачествен TPU и силиконов материал.

Други функции

Най-добри сделки