.

.

Прободен Сонда, 2 ЕЛЕМЕНТА P5010 Жично Сонда Тест Скоба за Пробиване на Тел Авторемонтный Мултицет Тест Скоба за Кола Тест Кабел Комплект Инструменти за изпитване на ?

Прободен Сонда, 2 ЕЛЕМЕНТА P5010 Жично Сонда Тест Скоба за Пробиване на Тел Авторемонтный Мултицет Тест Скоба за Кола Тест

BGN 5.73

Брой продукти
На склад

[Силна съвместимост] : Прокалывающий сонда с изолация от PVC, който е съвместим с 4 мм приставка адаптер тип "банан" за да се гарантира висока надеждност и стабилна работа [Удобно захващане] : Този скоба за проверка на пробиване тел с гумена повърхност осигурява удобен и сигурен захват за подобряване на устойчивостта при хлъзгави ръце, така че можете да се съсредоточите върху извършване на точни измервания. [Качествен материал] : Нашият жично сондата е изработен от качествен материал PA и неръждаема стомана с изолирана пожароустойчиви обвивка, стабилна и устойчива на износване, дълготраен и изчислени за продължителна употреба. [Лесна за употреба] : Тази сонда е оборудван с правоъгълни измервателни проводници с PVC изолация и не изисква изключване на кабела, което осигурява по-надеждна връзка без помощта на ръцете, отколкото на връзката накрайници сонди, които, може би, трябва да се оставят на място. [Широко приложение] : Сонда за пробиване на кабели е добър аксесоар за мултицет, аудиокабеля, говорител кабел и щепсел тип "банан", подходящ за всички видове техническо обслужване на автомобили, проверка на мощност, индустриални полеви тестове и безразрушителен контрол на кабела. [Силна съвместимост] : Прокалывающий сонда с изолация от PVC, който е съвместим с 4 мм приставка адаптер тип "банан" за да се гарантира висока надеждност и стабилна работа. [Удобно захващане] : Този скоба за проверка на пробиване тел с гумена повърхност осигурява удобен и сигурен захват за подобряване на устойчивостта при хлъзгави ръце, така че можете да се съсредоточите върху извършване на точни измервания. [Качествен материал] : Нашият жично сондата е изработен от качествен материал PA и неръждаема стомана с изолирана пожароустойчиви обвивка, стабилна и устойчива на износване, дълготраен и изчислени за продължителна употреба. [Лесна за употреба] : Тази сонда е оборудван с правоъгълни измервателни проводници с PVC изолация и не изисква изключване на кабела, което осигурява по-надеждна връзка без помощта на ръцете, отколкото на връзката накрайници сонди, които, може би, трябва да се оставят на място. [Широко приложение] : Сонда за пробиване на кабели е добър аксесоар за мултицет, аудиокабеля, говорител кабел и щепсел тип "банан", подходящ за всички видове техническо обслужване на автомобили, проверка на мощност, индустриални полеви тестове и безразрушителен контрол на кабела.

Други функции

 :
Condition:
100% Brand New 
Model:
 P5010 
Surface Material:
PA 
Needle Material:
Stainless Steel 
Voltage and Current:
CAT III - up to 1000V / 10A 
Resistance Level:
≤0.001Ω 
Plug:
4mm 
Color:
Red and Black each 1 
Length:
Approx. 143.5mm / 5.6in 
The Head Size:
Approx. 4 * 4mm / 0.2 * 0.2in 
  :
Package List:
 
2 * Multimeter Test Clips  :
Най-добри сделки