.

.

Купички за кучета Petmate Easy Reach Пет Вечеря Издигнати, 2 размера и 2 Цвят полиране, Черно / Черно-кафяви, Големи (23479)

Купички за кучета Petmate Easy Reach Пет Вечеря Издигнати, 2 размера и 2 Цвят полиране, Черно / Черно-кафяви, Големи (23479)

BGN 22.16

Брой продукти
На склад

ДИСКОМФОРТ : много големи, отгледани купички за кучета са идеални за големи породи кучета, гумени вложки под всяка купа за кучета от неръждаема стомана предотвратяват скърцане на каботажните по време на хранене домашен любимецРелеф на броните около всяка непроливаемой купички за кучета предотвратяват попадането на замърсявания в дъното на влакчета за кучешка храна.Купа от неръждаема стомана подвижна, те могат да се мият в съдомиялна машина за удобство на почистване.Деколтета, за да кости от двете страни предоставят специални места, където родителите на домашни любимци могат по-лесно да се вдигне и да щанда.Удобни хранилки за кучета на разположение в два размера, включително средно и много голям, за настаняване на широк спектър от домашни любимци. Цвят "Черен" и "Черно-кафяв" позволяват лесно да се постави във всяка стая на къщата.Petmate 23479 Ресторант за домашни любимци Easy Reach, Черен / черно-кафяво Запознайте се с кучета на тяхното ниво с помощта на устройство за хранене и пиене Easy Reach Вечеря elevated!Всяко куче ще се възползват от подобряване на храносмилането, което се постига чрез прием на храна в удобна позиция, а по-големите кучета ще го оценят, колко лесно е да се отразява на ставите. & с подвижни мисками за лесно почистване закусвалня Easy Reach - това е победа, както за домашни любимци, така и за родителите на домашни любимци. Вградена зона улеснява родителите на домашни любимци вынимание миск. Вградена зона улеснява родителите на домашни любимци вынимание миск. Отгледани, не влизат в конфликт с разлив на броните помагат за поддържане на вода и храна на техните места. Купи повече не гремят, благодарение на каучук каучук, които намаляват шума и държи купичката на място. Деколтета във формата на костите на двете страни придават домашен любимец практичен стил, като домашен любимец родителска дръжка за лесно вдигане на купи могат да се мият в съдомиялна машина.

Други функции

Най-добри сделки