.

.

Персонални Бебешки Одеала за Момчета и Момичета Персонализирани Детско Одеало с Името Персонализирани Детски Подаръци, Детски Одеала със Слон Потребителски Бебе?

Персонални Бебешки Одеала за Момчета и Момичета Персонализирани Детско Одеало с Името Персонализирани Детски Подаръци, Детски Одеала със

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Персонализирани детски одеала за момичета и момчета】 - Натиснете "персонализиране сега", за да поръчате индивидуално пеленальное одеяло с шапка и / или превръзка на главатаПредлагаме ви няколко цвята и очарователен икони за създаване на индивидуални детски одеала за момичета и момчета. 【Меко дышащее индивидуално пеленальное одеяло Fabirc за момичета】 Е произведено по поръчка на детско одеало с имена, произведени от смес на полиестер и ликра, който е ультрамягким и еластична за комфорт.Шапки-бини и превръзка на главата са устойчиви и са идеални за детската глава.Тези пелени за бебета с имена отпечатани върху високотехнологични машини, които правят цвета на рисунки дълготраен. 【- Добри персонализирани подаръци за децата и най-добрите подаръци за бебе душ】 - Идеалния персонализиран подарък за новородено.Идеален за бебешко креватче, количка или се използва като пеленального или приемна одеяла.Тези лични юргани ще се превърне в идеален подарък за рождения Ден на детето, Ден на майката, Ден на бащите, на Деня на благодарността, Коледа или друг специален ден. 【Перфектен размер и съдържание на пакета】-Ние предлагаме 3 пакета, изберете аксесоари в съответствие с вашите нужди. Одеяла за свободни размер на 31,5 *31,5 инча (80*80 cm)- в тях по-лесно увийте на детето, те са меки и комфортни на допир, за да осигури на детето перфектен сън, достатъчно вместительные, за да отговарят на младенците 0-3 месеца. 1 шапка с размери 13,5 х 6 инча с регулируем край, 1 регулируема лента за глава с лък с размери 3 х 7 инча. 【Многоцелеви】- Този набор от одеяла за новородени е подходящ за снимане, покривки за хранене, промяна подложка за новородени, свободни за душата на детето, увиване на одеало, одеало за кърмене, калъф за автомобилни седалки. 【Персонализирани детски одеала за момичета и момчета】 - Натиснете "персонализиране сега", за да поръчате индивидуално пеленальное одеяло с шапка и / или превръзка на главата.Предлагаме ви няколко цвята и очарователен икони за създаване на индивидуални детски одеала за момичета и момчета. 【Меко дышащее индивидуално пеленальное одеяло Fabirc за момичета】 Е произведено по поръчка на детско одеало с имена, произведени от смес на полиестер и ликра, който е ультрамягким и еластична за комфорт.Шапки-бини и превръзка на главата са устойчиви и са идеални за детската глава.

Други функции

Най-добри сделки