.

.

Овлажнители на въздуха Wokee Top Fill Cool Mist за спални, Ултразвуков Овлажнител за детска спални, Прост В използването на Овлажнител, Регулируема Мъгла, лека нощ, Овлажните?

Овлажнители на въздуха Wokee Top Fill Cool Mist за спални, Ултразвуков Овлажнител за детска спални, Прост В използването на Овлажнител,

BGN 37.33

Брой продукти
На склад

【Лесно пълнене и почистване отгоре 】 : Нашия овлажнител е много по-лесно да изпълват с вода отгоре през огромна дупка, отколкото отдолуВашата ръка не може да достигне до всеки ъгъл на гладко вграден резервоар за вода за почистване. 【Тих овлажнител】 : Докато сте здраво спи, нашите овлажнители за спални овлажняват помещението е с ниво на шум 35 db.Устройството работи тихо, като тикающие часовници.Успокояваща нощна светлина помага на децата да заспя. 【С натурален аромат на】 Можете да добавите смес от листенца от лимон, за да подпомогне или се отпуснете.Направете така, че всички на вашата стая напълнила аромат на цветя и плодове. 【Сензорно управление и дистанционно управление 】 : Чувствителен сензорен панел за управление е лесен за експлоатация.Приложено дистанционно управление и се управлява всички настройки за ваше удобство. 【Овлажнител помага да диша 】 : Домашни овлажнители на въздуха могат да отделят голям брой изключително малки капки вода и основания на кислород, които се отстраняват прах и вредни частици от въздуха, балансира влажността в стаята си и подобряват дишането.Свеж чист въздух, съответстваща на влажността, подобряване на спокоен сън.Все още се страхуват от изсушаване през зимата?Насладете се на чист и ароматен въздух с помощта на Овлажнител на въздуха в спалнята.Овлажнител Top fill комбинира овлажнител на въздух и дифузер етерично масло в едно цяло и е най-добрият влагозадържащ на въздуха за спалня.Мощен и устойчив на мъгла помага да се овлажнява сухия въздух в стаята си, да се подобри качеството на вашия сън, овлажняват кожата и облекчаване на дискомфорт. ★ Характеристики ★ ★ Прозрачен резервоар за вода подходящ, за да може да наблюдава пресищане на водата по всяко време. ★ Led светлини настроението добавя романтична атмосфера и осигурява удобство през нощта. ★ Дизайн на сензорен контрол осигурява по-бърза и тиха работа.Лесно превключване на режимите в рамките на 1 секунда. ★ Конструкция с горната влее улеснява пълненето и почистването.Няма нужда да стреля на резервоара за тежка вода. ★ Високо ниво на замъгляване, Ниско ниво на замъгляване и икономичен режим отговарят на вашите дневните нужди.Време ръми е до 8 часа. ★Технически характеристики★ Размер на : 4.86 инча Тегло : 14,5 грама Ниво на шум : ≈ 35 db Изпълнение мъгла : 50 мл / ч Обем на вода : 1 литра Материал : ABS + PC Цвят : зелено съдържание на Пакета : 1 * Овлажнител + 1 * Ръководство на потребителя + 1 * USB кабел за зареждане.

Други функции

Най-добри сделки