.

.

Led Тоалетно Огледало с Кутия за съхранение, Плоска Кутия за съхранение, Кутия за Съхранение на Бижута, Интелигентен Заполняющий Лампа, Перезаряжаемое Огледало (Цвя?

Led Тоалетно Огледало с Кутия за съхранение, Плоска Кутия за съхранение, Кутия за Съхранение на Бижута, Интелигентен Заполняющий

BGN 20.77

Брой продукти
На склад

Огледала за гримОгледала за грим.Огледало за грим Заглавие : Плоски тоалетен огледало за съхранение Материал : ABS + покритие за печене Вход за зареждане : DC5 V = 500 Размер : 205 * 138 * 35 мм Номинална мощност : 2,8 W Тегло в мрежата : 347 грама общо тегло : 520 g захранване : литиева батареяфункция : огледало за грим + кутия за съхранение + регулируема скоба Характеристики : 1. Тънък дизайн 1 см, лесен, но не е прост, улеснява грим; 2. предните led пръстен, 90 индикатори, led студийно ниво, осветява вас до момента, възстановява естествения грим; 3. на повърхността на огледалото се използва diamond ниво на технология за рязане, без чеп, толкова красива; 4. предния сензорен прекъсвач, 2 комплекта осветление за грим свободно да премина, напълно отговарят на нуждите на грима при силните и слабите източници на светлина; 5. предни led дисплей може да показва обратното броене и температурата.Когато се огледало за грим включен, той автоматично се включва и 30 минути countdown.Когато обратното броене е равна на нула, осветление огледало се изключва автоматично, така че не е нужно да чакате; 6. преминете показване на температурата отпред, след докосване, може да показва текущата температурата на околната среда на led екран, като направите грима по-научна, по-умен; 7. Задната част на козметични огледала съдържа силни магнити и с адсорбционной подплата.Къде искате да се облече (грим), къде да го сложи (грим); 8. Огледало за грим оборудвана многофункционална кутия за съхранение, както на кутията (огледало за грим), отговаря на кутията.Чекмеджето за съхранение може да се използва за притежателя на огледала за грим, и артефакт грим ще бъде спасен, и грим наистина не ще бъде зает; 9. огледало за грим идва с акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет, лек корпус за носене, грим не е "линия"; 10. размер огледала за грим ви дава възможност да използвате най-скоби за Ipad, представени на пазара, атмосферата е естествена. 1 * Огледало за грим 1 * Кутия за хранения1 * Кабел за зарядки1 * Инструкция за експлоатация 1 * Залепваща нашивка.

Други функции

Най-добри сделки