.

.

Накладки броня E. T. ENERGIC 10 £ / £ 25/ 35 паунда/ £ 45/ 55 килограма, Без мирис, с 2-инчов Отваряеми олимпийските утяжелителями Набор от утяжелителей Броня от Стоманена вложка ?

Накладки броня E. T. ENERGIC 10 £ / £ 25/ 35 паунда/ £ 45/ 55 килограма, Без мирис, с 2-инчов Отваряеми олимпийските утяжелителями

BGN 47.89

Брой продукти
На склад

Комплект брони 2 X10 паунда : В комплекта са включени 2 бамперные вафла по 10 паунда, диаметър 17,7 инча / 45 см, 100% уретан с висока якост, екологично чиста и без мирис, паста от твърда неръждаема стомана, която е подходяща за всеки олимпийски пръти с диаметър 2 инчаНа комбинация от производителност и издръжливост малко брони в производството могат да се съревновават с тези.Отговарят на всички тренировъчна площ нужди : Стандартни утяжелители, здрави и компактни, идеални за силови тренировки, вдигане на тежести и тренировка на мускулите.Правилно комплект накладки броня е основен елемент в ежедневните тренировки.Независимо от това, кой сте, любителите на фитнеса или спортистите, на нашите лигавицата на бронята ви позволяват да изготви своя собствена програма за тренировки по фитнес.Изкачва и прави коремни преси - всичко това е добре.Професионално И безопасно.Идеален за греди с олимпийски размери : Накладки броня са предназначени за греди с олимпийски размери.Централна втулка с диаметър 2 инча, изработена от висококачествена неръждаема стомана, осигурява плавно вставление на рамената с олимпийски размери.Конструкцията на цялата 140-милиметрова вложки от твърд хром също така дава възможност за намаляване на триенето за ръкава и осигурява плавен контакт плоча и пръчка.Выделяющий знак на : Стикери, обозначени с буквата LB в съответствие с вашите специфични нужди в програмата за обучение. Скулптурни фигури, наети бяла боя върху черен фон, ги правят много претенциозни от близкия до другия.Не е нужно да губите време в търсене на точните ви чинии.Не само удобно, но и модерен външен вид, което може да направи впечатление.Забележка : поради своето тегло и малка дебелина на плоча с тегло 10 килограма, не трябва да се използва отделно за тренировки, при които можеш постоянно да пада, и за тях няма гаранция от напукване или счупване.Моля, използвайте тези 10-килограмова брони за правилните фитнес залата на хотела.Материал : 100% high-performance уретан и здрава paste от неръждаема стомана. Диаметър : 17,5 инча. Централен отвор : 2 инча.Дебелина : 19 мм Оценка от дюрометру : 90. Равномерен отскок : Брони E. ENERGIC LB оформени от много устойчив на опън полиуретанова, която осигурява равномерен отскок и по-ниско ниво на шум.За всички видове тренировки : идеален за напън, сътресение, клекове и лицеви опори.

Други функции

Най-добри сделки