.

.

Angoily 2 бр. Метални Обеци с Т-Образна Форма, стойка за Обеци, Поставка За показване на Бижута, Поставка За Съхранение на Бижута, Органайзер за бижута - 9,8x15,4 см (златен)

Angoily 2 бр. Метални Обеци с Т-Образна Форма, стойка за Обеци, Поставка За показване на Бижута, Поставка За Съхранение на

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Елегантен и непринуден дизайн, подходящ за всеки проектиране на помещениетоДобър органайзер за бижута за вашите обици, гривни и пръстени и т. на Влакчета за демонстрация на обеци отлични за индивидуални изложби, изложби на магазините или изложби на занаяти.Прост, но изискан Т-образен дизайн, идеален за съхранение или демонстрация на любимите си бижута за уши.Нанася се на обеци, може да направи вашите бижута устойчиви на закачалка и е подходящ за различни обеци.Елегантен и непринуден дизайн, подходящ за всеки проектиране на помещението.Добър органайзер за бижута за вашите обици, гривни и пръстени и т. на Влакчета за демонстрация на обеци отлични за индивидуални изложби, изложби на магазините или изложби на занаяти.Прост, но изискан Т-образен дизайн, идеален за съхранение или демонстрация на любимите си бижута за уши.Нанася се на обеци, може да направи вашите бижута устойчиви на закачалка и е подходящ за различни обеци.Описание на Метални Т-образен държач за обеци, поставка за обеци, поставка за бижута, Поставка за съхранение на бижута, органайзер за бижута Характеристики - Цвят : злато Материал : метал Размер : 9,8x15,4 см - Размер : 9,8x15 см Предпоставка включва 2 подложки за дисплея.

Други функции

Най-добри сделки