.

.

Двоен кабел за бързо зареждане USB-C/PD капацитет от 60 Вата, съвместим с КОТКА S62 Плюс за предаване на данни със скорост 5 Gbit/s за зареждане с висок капацитет (черно)

Двоен кабел за бързо зареждане USB-C/PD капацитет от 60 Вата, съвместим с КОТКА S62 Плюс за предаване на данни със скорост 5

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

【Двустранен USB-C】 : USB кабел-C-USB-C, което означава, че той има същите плоски пристанища "C" в двата краяСпециално конфигурирана и съвместим с КОТКА S62! Може би ще ви трябва подходящо за монтиране на зарядно устройство с жак "C" за зареждане, кабел USB-C-USB-C, което означава, че той има същите плоски пристанища "C" в двата края.За зареждане на вашите устройства може да се наложи подходящо за монтиране на зарядно устройство с приставка адаптер "С". 【Бързо зареждане с мощност 60 Вата】 : USB Кабел Type-C-Type-C подкрепя бързото зареждане до 3 A/20 V.Скорост на предаване на данни по този usb кабел c-c е 5 Gbit /и за бърз пренос на данни. Забележка : * НЕ поддържа видео изход *. 【Материали ВОЕННИ КЛАС】 : Трайно военно влакна, е най-гъвкав, мощен и издръжлив сплетен материал, увеличава растягивающее усилие на 200%.Специален дизайн за облекчаване на напрежението, издържа над 20 000 изпитване на огъване.Висококачествен алуминиев корпус прави кабел по-трайни. 【Усилени конектори】 : Уникална технология за лазерно заваряване и конструкция от ламарина правят този кабел конектор тип c-c е 3 пъти по-трайна, отколкото други, и предпазват от счупване, както и повечето други. 【Максимална дълготрайност】 : Този кабел за зареждане на данни, последните строги тестове на повече от 36 000 завои със специална конструкция с алуминиеви и здрав найлон оплеткой отвън, ще служат по-дълго и по-здрава. ⚡Кабел Комплект с два USB Type C/PD за бързо зареждане на USB Type C/PD 3.0 е обратно съвместим с КОТКА S62, поддържа предаване на данни със скорост до 5 gbps и мощност на зареждане 60 Вата!Този тънък кабел новата подобрена версия включва в себе си и съвместими в бъдеще заден USB Type-C и PD /Power Delivery, който поддържа технологията Adaptive Fast Charge plus Quick Charge 3.0 или технология High Amp. ✅ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : ● Бързо зареждане с турбо зареждане на вашите устройства и таблети без намаляване на срока на експлоатация на батерията благодарение на оптимизираната алгоритъм на зареждане на батерията.● Получавате вградена защита от удари, нагряване и други опасности и знайте, че вашия лаптоп, смартфон или таблет надеждно защитени и ще остане в безопасност по време на зареждане.●Заредете се с всяко устройство с помощта на USB-C или PD (Power Delivery).

Други функции

Най-добри сделки