.

.

9 Опаковки Пътни принадлежности, Комплекти за Бутилки-контейнери, Силиконови и Полипропиленови Контейнери за тоалетни принадлежности, Компактна Улични Контейнер?

9 Опаковки Пътни принадлежности, Комплекти за Бутилки-контейнери, Силиконови и Полипропиленови Контейнери за тоалетни принадлежности,

BGN 8.44

Брой продукти
На склад

?【️ Безопасни аксесоари за пътуване】 : Флакони за пътуване представляват опаковка от 9 бр козметични контейнери, изработени от силикон и пластмаса, не съдържат BPA, които са подходящи за домашна употреба, идеално реагира на сътресенията при пътуване, притежават повишена устойчивост на компресия, лекота. ?【️ Полезни контейнери за крем различни размери】️ : Тези улични контейнери са подходящи за съхранение на лосиони, кремове, шампоани, прах, подправки и много други.Тези силиконови козметични контейнери имат много приложения, в това число 3 големи силиконови съдове за крем 20 мл, 3 големи пластмасови контейнери за крем 20 мл и 3 малки пластмасови контейнери за крем по 10 мл. ?【️ Конструкция БЕЗ ТЕЧОВЕ】 : Тези контейнери за крем оборудвани с панти капак със защита от капки, предотвращающей поток и разлив.Подходящ мини-размер и тегло са идеални за пътуване, добра пропускливост, не се страхуват от мръсна багаж, херметически затворени пътни банки.Ще се превърне в чудесен подарък или пълнител за отглеждане.съдържа определяне на цвят. ?【️ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】️ : Можете лесно да изчистите тези силиконови капацитет за грим с топла вода и сапун. 9 парчета идват в различни цветове, можете лесно да се уточни, че се съдържа във всеки един от тях, четенето на цвят. ?【️ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 : Всеки от нашите комплекти пътни бутилки гарантирано ще ви представим продължително удоволствие благодарение на модерния стил, изготовленному от висококачествени материали.Отивате в командировка, вземете със себе си на пътешествие любимите си козметични кремове, почистване и овлажняващи средства с този набор от девет бутилки. ?【️ Безопасни аксесоари за пътуване】 : Флакони за пътуване представляват опаковка от 9 бр. козметични контейнери, изработени от силикон и пластмаса, не съдържат BPA, които са подходящи за домашна употреба, идеално реагира на сътресенията при пътуване, притежават повишена устойчивост на компресия, лекота. ?【️ Полезни контейнери за крем различни размери】️ : Тези улични контейнери са подходящи за съхранение на лосиони, кремове, шампоани, прах, подправки и много други.Тези силиконови козметични контейнери имат много приложения, в това число 3 големи силиконови съдове за крем 20 мл, 3 големи пластмасови контейнери за крем 20 мл и 3 малки пластмасови контейнери за крем по 10 мл.

Други функции

Най-добри сделки