.

.

Cabilock Детска гъба за баня, Детска гъба за къпане, Детска Гъба за баня, Мека Детска Гъба За Душ, Топчета-за Избърсване баня, Детето Взема вана, Детска гъба за душ, Гъба з?

Cabilock Детска гъба за баня, Детска гъба за къпане, Детска Гъба за баня, Мека Детска Гъба За Душ, Топчета-за Избърсване баня, Детето

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ГъбаГЪБА ЗА ДЕТСКА БАНЯ - Почиствайте с кръгови движения.Изплакнете след употреба, след това изстискайте водата, за да изсъхнат.ДЕТСКА ГЪБА ЗА КЪПАНЕ Трябва да бъде с колан от падане, за да се адаптират към различните типове ръце, за предотвратяване на растежа.МЕКА ГЪБА за ДЕТСКА БАНЯ - изработени от памук и порести материали.Тази гъба за къпане - идеална натурална гъба за къпане на нежната кожа, включително и за бебета с чувствителна кожа или екзема.ГЪБА за ДЕТСКАТА ДУША - идеален за новородени, бебета, деца по-малки деца, малки деца.Осъществяване на списък 1 x гъба за баня Характеристики - Цвят : както е показано, мека гъба за детска баня - Материал : гъба - Размер : 13,5x8,5x2 см. - Почиствайте с кръгови движения.Изплакнете след употреба, след това изстискайте водата и подсушете на детска гъба за душ. - Идеален за новородени, бебета, малки деца малки деца, детски ванички. - Изработен от памук и порести материали.Тази гъба за къпане - идеална натурална гъба за къпане на нежната кожа, включително и за бебета с чувствителна кожа или бебешко гъба за къпане при екзема. - Да бъде оборудван с колан срещу падане, за да се адаптират към различните типове ръце, за предотвратяване на растежа на гъба за душ.Информация за стоки, Почистване на детска ванночку кръгови движения.детска гъба за душ След употреба изплакнете, след това изстискайте водата и подсушете. гъба за баня на Тази гъба за къпане - идеална натурална гъба за вана за деликатна кожа, включително и за деца с чувствителна кожа или екзема. детска гъба за вана трябва да бъдат оборудвани с каишка за предпазване от падане, за да се адаптират към различните типове ръце, за предотвратяване на растежа. гъба за душ, изработен от памук и порести материали.

Други функции

Най-добри сделки