.

.

Wustentre за нов своята практика Beats Studio Рецептори 2021, Армейского Пълноценно защитен своята практика от TPU, съвместим с Новия калъф за зареждане на Beats Studio Рецептори с бр?

Wustentre за нов своята практика Beats Studio Рецептори 2021, Армейского Пълноценно защитен своята практика от TPU, съвместим

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Съвместимост】 Нашия защитен калъф за нови слушалки Beats Studio Рецептори - истински безжични слушалки с шумопотискане (2021)Този актуализиран калъф премиум-клас beats studio рецептори с брелоком идеално се съчетава с нови Beats Studio Рецептори. 【Дизайн от две части 】 Нашия калъф beats studio рецептори е изработен от висококачествен TPU, устойчив и с гладка повърхност, която се различава от други материали, му е лесно состарить и почивка, защитата ще е по-добре, и тя ще продължи по-дълго. 【Лесно зареждане】Нов калъф beats studio рецептори, точен приятелка, лесна инсталация и удобство за зареждане калъф beats studio рецептори отдолу няма да се налага да калъф, дръжте порт за зареждане чисти и запечатанным, когато той не се използва. 【Предни видима led】 Тънка стена вътре в защитния своята практика е специално обработена, за да вижда през нея просвечивал светлинен индикатор за вашия нов своята практика beats studio рецептори, както и подобрена конструкция на пантите позволява напълно отворен калъф без лесен за хакване. 【Идва с брелоком】 е Снабден с клипс за ключодържател, който е лесен за носене и удобни за закрепване на beats studio рецептори за дамска чанта или раница.Вече никога не трябва да се притеснявате за загуба на кейса beats studio рецептори. 【Съвместимост】 Нашия защитен калъф за нови слушалки Beats Studio Рецептори - истински безжични слушалки с шумопотискане (2021).Този актуализиран калъф премиум-клас beats studio рецептори с брелоком идеално се съчетава с нови Beats Studio Рецептори. 【Дизайн от две части 】 Нашия калъф beats studio рецептори е изработен от висококачествен TPU, устойчив и с гладка повърхност, която се различава от други материали, му е лесно состарить и почивка, защитата ще е по-добре, и тя ще продължи по-дълго. 【Лесно зареждане】Нов калъф beats studio рецептори, точен приятелка, лесна инсталация и удобство за зареждане калъф beats studio рецептори отдолу няма да се налага да калъф, дръжте порт за зареждане чисти и запечатанным, когато той не се използва. 【Предни видима led】 Тънка стена вътре в защитния своята практика е специално обработена, за да вижда през нея просвечивал светлинен индикатор за вашия нов своята практика beats studio рецептори, както и подобрена конструкция на пантите позволява напълно отворен калъф без лесен за хакване.

Други функции

Най-добри сделки