.

.

Чаши за уиски YARNOW, Чаши за Мартини, Чаши за Мартини, Чаши за Мартини, 1 Опаковка, Навити на Коктейлна чаша с Вграден, Вампирский Чаша с Бокалами за вино и Шампанско (пр?

Чаши за уиски YARNOW, Чаши за Мартини, Чаши за Мартини, Чаши за Мартини, 1 Опаковка, Навити на Коктейлна чаша с Вграден, Вампирский Чаша

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

- Чаша вампир с соломинкой е изработен от стъкло материал и може да се използва в продължение на дълго време - Чаша за вино с соломинкой идеален за барбекю, къмпинг, на басейна, на всяко парти, на плажа, на открито, на пътуванията, на душата, на бара, дом за ежедневна употреба. - Креативен дизайн на опашката Vampire Glass Cup - това също соломинка. - Това е идеалният стъклена чашка с вградена соломинкой в подарък за любителите на вина или домашен дизайн. - Меню с коктейли чаша с вградена соломинкой подходящ за всеки топла или студена напитка, вода, мляко, сок, напитки, бира и т. Описание - Креативен дизайн на опашката стъклена чаша Vampire също представлява сламка.- Чаша вампир с соломинкой е изработен от стъкло материал и може да се използва в продължение на дълго време.- Коктейлна чаша с вградена соломинкой подходящ за всеки топла или студена напитка, вода, мляко, сок, газирана вода, бира и т. - Това е идеалният стъклена чашка с вградена соломинкой в подарък за любителите на вина или домашен дизайн.- Чаша за вино с соломинкой идеален за барбекю, къмпинг, на басейна, на всяко парти, на плажа, на открито, на пътуванията, на душата, на бара, дом за ежедневна употреба.Характеристики - Цвят : прозрачен.- Размер : около 8x7,5x19,2 виж - Материал : Високо боросиликатное стъкло.Опаковката включва 1 x Стъклен Навити чаша за коктейли.

Други функции

Най-добри сделки