.

.

26 БР. Ивици от шенилна с главни, Блестящи ивици, ивици с надпис A-Z, Бродирани Ленти с комплект за шиене, Персонализирани Ленти за дрехи, Дънкови Чанти, Шапки, обувки (р?

26 БР. Ивици от шенилна с главни, Блестящи ивици, ивици с надпис A-Z, Бродирани Ленти с комплект за шиене, Персонализирани Ленти за дрехи,

BGN 5.09

Брой продукти
На склад

【Предпоставка включва】Ще получите 26 златни ивици с блестящи букви и безплатен комплект за шиенеДостатъчно за вашите различни нужди и заместители, както и достатъчно, за да може да споделя с другите. 【Високо качество】 Тези отутюженные ленти с букви, изработени не само от висококачествени синеля, а задната страна е покрита с ивици термоплавким лепило ярки цветове, с ясни рисунки, те са лесно да се гали или шият. 【Лесна употреба】 Букви от шенилна от обратната страна са покрити с термоплавкой тиксо, просто трябва да се използват ютия, за да затегнете тези ивици и дрехи заедно, моля, дръжте суха кърпа и контрол на температурата за предварително загряване.За шиене може да се използва подходящ комплект за шиене, което прави изтърсак по-надежден и предпазва от загуба. 【Широко приложение】 Тези персонализирани ленти с букви може да се използва широко в якета, потници, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи, чорапи etc.to ремонтируйте и украшайте предмети. 【Забавно със собствените си ръце】 Тези сладки и цветни ивици с букви могат да се комбинират себе си, даде пълна воля на богатото съдържание на въображението си, да направите интересни занаяти и облича своите дрехи, за да изглежда по-интересно и очаровательнее.Можете да направите занаяти, произведения на изкуството, бижута заедно със семейството си и да даде на приятелите си. 【Предпоставка включва】Ще получите 26 златни ивици с блестящи букви и безплатен комплект за шиене.Достатъчно за вашите различни нужди и заместители, както и достатъчно, за да може да споделя с другите. 【Високо качество】 Тези отутюженные ленти с букви, изработени не само от висококачествени синеля, а задната страна е покрита с ивици термоплавким лепило ярки цветове, с ясни рисунки, те са лесно да се гали или шият. 【Лесна употреба】 Букви от шенилна от обратната страна са покрити с термоплавкой тиксо, просто трябва да се използват ютия, за да затегнете тези ивици и дрехи заедно, моля, дръжте суха кърпа и контрол на температурата за предварително загряване.За шиене може да се използва подходящ комплект за шиене, което прави изтърсак по-надежден и предпазва от загуба. 【Широко приложение】 Тези персонализирани ленти с букви може да се използва широко в якета, потници, чанти, дънки, шапки, обувки, ризи, чорапи etc.to ремонтируйте и украшайте предмети. 【Забавно със собствените си ръце】 Тези сладки и цветни ивици с букви могат да се комбинират себе си, даде пълна воля на богатото съдържание на въображението си, да направите интересни занаяти и облича своите дрехи, за да изглежда по-интересно и очаровательнее.

Други функции

Най-добри сделки