.

.

Комплект Силиконови Пръстени за Пениса и Пръстен за Пенис от Неръждаема Стомана, Пръстени за Пениса AVVOLG 10 Бр. за Секс мъже, Секс Играчка за Мъже, Удължава Секс, Секс-?

Комплект Силиконови Пръстени за Пениса и Пръстен за Пенис от Неръждаема Стомана, Пръстени за Пениса AVVOLG 10 Бр. за Секс

BGN 8.15

Брой продукти
На склад

Уголемено време на секс : Пръстени за пениса се поставят върху пениса и тестисите, за да забави притока на кръв към областта на пениса, което ви позволява да имате по-продължителната ерекция, намаляване и контролиране на еякулацията / преждевременна еякулацияРазнообразна сексуална стимулация : Комбинация от 3 вида мъжки пръстени за пениса прави пениса по-голям, по-дълъг и подобрява ерекцията по време на секс, а също така ви позволява да изпитат различни сексуални игри и стимулация с партньора си. 10 Броя пръстени за пениса : 3 пръстени за пениса с первази, 3 светещи силиконови пръстени за пениса, 3 пръстени за пениса от неръждаема стомана, които ви предоставят разнообразни комбинираната секс-играчки, увеличават вашето собствено удоволствие и да задоволи сексуалните нужди на партньора си.Висококачествен материал : Халка за пениса от медицински силикон-висококачествена и еластична материя, без миризма, приятна за кожата и здрава.Висококачествени пръстени за пениса от неръждаема стомана за мъже, при ерекция - хладни на допир, по-безопасни и без мирис, мъжете не се чувстват стягане и дискомфорт след носенето на пръстени за пениса.Частен опаковка : Всичко за задоволяване на нуждите на клиентите, AVVOLG обръща внимание на неприкосновеност на личния живот на своите клиенти.

Други функции

Най-добри сделки