.

.

Етикети за дизайн на ноктите, 12 Цвята, Флуоресцентно Цветен Стил, Лъскави Пайети за нокти, 3D Стикери за Дизайн на Нокти, Маникюр, Флуоресцентни Цветни Пайети, Декора?

Етикети за дизайн на ноктите, 12 Цвята, Флуоресцентно Цветен Стил, Лъскави Пайети за нокти, 3D Стикери за Дизайн на Нокти, Маникюр,

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

?12-цветен цвят : Цветен блясък за нокти са на разположение в 12 различни цвята, като всеки цвят внимателно се качват и опаковани в кутия за съхранение, всяка малка решетка могат да се отварят по отделноТова гарантира, че вие няма да пропуснете пайети други цветове по време на употреба, както и техните удобен за носене по време на пътуване. ?Красиви нокти за даване на упорит блясък кончикам нокти, подходяща за нанасяне върху лака за нокти, UV-гелевой система, и т. Подходящ за професионална употреба или за използване в дома, започнете да се отдадете на нийл-артом дома или на улицата.За нийл арт почистете повърхността на ноктите, нанесете базовия лак и нанесете блясък на ноктите, поставяне на прозрачен горния слой.За грим използвайте лепило за мигли или грунд с пайети, за да се залепи люспи на тялото. ? Широк спектър от приложения : блестящи пайети за нокти можете да използвате ноктите, очите, лицето и всяка част на тялото, тъй като това може да ви донесе повече блестящи ефекти.Използвани в различни фестивали и партита, вие ще станете център на внимание. ? Блясък за нокти премиум-клас : гаранция за качество и блясък осигуряват надеждна защита на околната среда, които не замърсяват околната среда и не вредят, са безопасни за използване навсякъде в сайта.Блясък за нокти полезни, е безвреден, безвредни, на тях не се използват отровни, разяждащи химически материали. ? Услугите на продавача : Ако не ви харесват блясък за нокти или имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен, аз ще ви дам задоволителен отговор в рамките на 24 часа, включително и пълно възстановяване. Спецификация? : ?Брой : 12 цвята/комплект ?цвят : мулти-цвят материал? : нокти, блясък/на ноктите, люспи ?дизайн : разход на 12 цвята с пайети(цвете) ?тип : нокти фалшификати ефект пайети ? : блясък ?размер : прибл. 13 см * 5,2 см * 1,2 cm ? Съдържание на опаковката : ? 1 кутия пайети за нокти с 3 D букви ?? Как да използвате : ?1. Нанесете на ноктите, UV-основно покритие и вылечите го под UV / led лампа ? 2. Нанесете UV цветен гел (не отверждать) ?3. Нанесете върху ноктите блясък за нокти ? 4. Третирайте ги под UV / led лампа ? 5. Нанесете UV-горния слой и отверждайте под UV/led лампа.

Други функции

Най-добри сделки